Helyszín

A megfelelő útvonalak kiválasztásában autósoknak segítségére lehet az utvonalterv.hu. A budapesti tömegközlekedéssel érkezőknek pedig a BKV útvonal tervezőt ajánljuk. A különböző járművekkel érkezőknek mi az alábbi tanácsokat tudjuk adni a megközelítéshez.

CEU Konferencia Központ

A konferencia helyszíne

A 2011. november 26-i előadásoknak és a 27-i közösségi napnak egyaránt a CEU Konferencia Központ a helyszíne (1106, Budapest, X. kerület, Kerepesi út 87.).

Interaktív térkép

Repülővel érkezőknek

Legpraktikusabb a MALÉV „airport minibusz” szolgáltatását igénybe venni. Alternatíva tömegközlekedéssel a 200E (reptéri) busz, amely segítségével el lehet jutni a Kőbánya-Kispest metró végállomásig, ahonnan a 3-es metróval a Deák-térig kell utazni. Átszállva az Örs Vezér tere felé közlekedő 2-es metróra. Másik lehetőség a Kőbánya-Kispest és az Örs Vezér tere között közlekedő 85-ös busz. A végállomástól a 44-es vagy 45-ös busszal az "Egyenes utcai lakótelep" megállóig kell utazni.

Vonattal érkezőknek

Keleti pályaudvartól:
Az Örs Vezér tere felé közlekedő 2-es metróra kell felszállni, majd a végállomásnál átszállva a 44-es vagy 45-ös busszal az "Egyenes utcai lakótelep" megállóig kell utazni.
Nyugati pályaudvartól:
A Petőfi híd felé közlekedő 4-es vagy 6-os villamossal a Blaha Lujza térig, majd az Örs Vezér tere felé közlekedő 2-es metróval a végállomásig kell utazni. Ott a 44-es vagy 45-ös busszal az "Egyenes utcai lakótelep" megállóig kell utazni.
Déli pályaudvartól:
A 2-es metróval az Örs Vezér téri végállomásig kell menni (csak egy irányba lehet elindulni a metróval), majd a 44-es vagy 45-ös busszal az "Egyenes utcai lakótelep" megállóig kell utazni.

Távolsági busszal érkezőknek

Árpád híd autóbusz-állomástól:
A 3-es metróval a Deák-térig kell utazni, átszállva az Örs Vezér tere felé közlekedő 2-es metróra. Másik lehetőség a 32-es busz használata, amely az Árpád híd és az Örs Vezér tere között közlekedik. A végállomástól a 44-es vagy 45-ös busszal az "Egyenes utcai lakótelep" megállóig kell utazni.
Etele tér autóbusz-állomástól:
Az innen induló 7E busszal a Keleti pályaudvarig, majd onnan az Örs Vezér tere felé közlekedő 2-es metróval kell utazni. Végül a 44-es vagy 45-ös busszal az "Egyenes utcai lakótelep" megállóig kell utazni.
Népliget autóbusz-állomástól:
Az 1A (Népliget felé közlekedő) villamossal vagy az 1-es (Lágymányosi híd felé közlekedő) villamossal a Stadionok megállóig utazva át kell szállni az Örs Vezér tere felé közlekedő 2-es metróra. Annak végállomásán leszállva a 44-es vagy 45-ös busszal az "Egyenes utcai lakótelep" megállóig kell utazni.
Stadion autóbusz-pályaudvartól:
Az Örs Vezér tere felé közlekedő 2-es metróval kell utazni, majd a 44-es vagy 45-ös busszal az "Egyenes utcai lakótelep" megállóig kell utazni.
Széna tér autóbusz-állomástól:
A közeli Moszkva térről az Örs Vezér tere felé közlekedő 2-es metróval el kell menni a végállomásig, onnan pedig a 44-es vagy 45-ös busszal az "Egyenes utcai lakótelep" megállóig kell utazni.

Autóval érkezőknek

A konferencia központnak saját fizető parkolója van, a környező utcákban pedig ingyenes parkolási lehetőség adott. A helyszín a Keleti pályaudvarnál a Rákóczi út folytatásaként kezdődő Kerepesi úton található, így a pályaudvartól egyenes út vezet a konferenciára.