Olvasottság számláló ismét

sisi képe

Sziasztok!

A honlapom statistics modulja bedilizett. Csak akkor aktualizálódnak az olvasottság számlálók, amikor az adminisztrátori felhasználóval belépek. Kipróbáltam mezei felhasználóval, akkor sem aktualizálódik. Azonosítatlan oldallátogató sem pörgeti a számlálót, kivéve az adminisztrátori bejelentkezés. Szóval, ha nem adminnal vagyok benn az oldalon, hanem csak azonosítatlanul kattintgatok a tartalmakra (közben számolom), majd utána adminisztrátorral belépek, a számlálók pontosan azt a mennyiséget adják, amennyit számoltam én is. Kezd az idegeimre menni, egy héttel ezelőttig minden okés volt, azóta szenvedek vele, még most a hétvégén is, még az ebédet is a férjem főzte meg, de a gyerekek már inkább engem akarnak az apjuk helyett :)

Bár találtam két régebbi topikot

http://drupal.hu/forum/hol-számol-hol-nem-számol-az-olvasottság-számláló

és

http://drupal.hu/forum/beragadt-szavazógép

az ezekben leírt megoldások nem segítettek a problémámon.
Minden segítséget köszönök, a legügyesebbnek sütök valamit:)

Sisi

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
pp képe

A teljesítmény beállításoknál adtál meg gyorstár élettartamot?

pp

0
0
sisi képe

Szia!

Nem, eddig sem volt megadva minimális élettartam. Az oldal nem egy nagy forgalmú site, napi 60-120 látogató van. Állítsak rajta? Kipróbálom.

0
0
sisi képe

Átállítottam 3 napra, elképzelhető, hogy ez megoldotta. Köszi!

0
0
dyra képe

Háát, ha azt akarod, hogy azonnal számolja akkor nulla( 0 )-ra kell állítanod. Ellenben nézheted a három napig ugyanazon adatokat. Mert hát ugye a gyorstárból szolgál ki ami három naponta frissül.

2
0

honlapom http://dyra.eu/