Feltöltés több file kiválasztási lehetőséggel

Anonymous képe

Sziasztok!

Filefield-et használok 6-os Drupal alatt, de nem tetszik az a megoldás, hogy egyszerre csak egy file-t lehet feltölteni, az se, hogy egy új beviteli mező jelenik meg, ha "korlátlan"-ra állítom a mező beállításnál.
Olyan kéne, hogy amikor tallózok, akkor ott több file-t ki lehessen jelölni és egyszerre többet feltölteni.

Még a google mailnál is csak egy-egy file-t lehet feltölteni, lehet, hogy ezt hiába szeretném, mivel, hogy még egy nagy levelező kezelő cég is így állította be a programját és persze sok más honlapon is így van?

Ugyanis nekem munkákat töltenének fel, azokhoz anyagokat és nem várhatom el, hogy mindent ZIP-pelve küldjenek, vagy egyenként töltögessenek.

Van erre más modul, vagy valamit piszkálni kellene hozzá?

Szóval amikor a tallózásra kattintok és megjelenik a Windows-os file-rendszer, akkor ahogy az Intézőben itt is több file ki tudjak jelölni és azokat egyszerre feltöltögesse.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
csakiistvan képe

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

vacati képe

Kösz, igaz csak béta, és jó ideje nem fejlesztik, de úgy néz ki működik.
Bár a telepítés leírásából kimaradt egy lépés, legalábbis anélkül nem működött, de kiokoskodtam :-)

Egyébként meglep, hogy nem találtam ilyen témát itt a fórumon, mintha rajtam kívül senki se akarna ilyen kényelmesen feltölteni file-okat...

És azt főleg nem értem, hogy a normál feltöltők miért nem tudják ezt. Hiszen itt nem a flash a lényeg, hanem a js nem?

UI: Valami még nem stimmel a megjelenéssel: egy csomó helyre kiírja a feltöltés után a node elmentése előtt a "szerkesztés" szót a flash felület, valami nem oké.

Szóval a drupal.org oldalról letöltöttem a modult - de ennek a modulnak a telepítéséről nem szól a readme.txt.

Viszont két filet kell bemásolni a libraries-be, ami viszont nincs benne a drupal.org-os modulban, azt a project oldalán találtam meg, de nem önmagában, hanem egy sok mappát és file-t tartalmazó "modul"-ban: http://code.google.com/p/swfupload/downloads/list

Itt az elsőből vettem ki azt a két file-t, de valamit itt nem egyértlemű, hogy most nem ez maga a modul? Mert ha ezt akarom telepíteni a drupalba, akkor fel sem ismeri a modulkezelő.

Szóval valami itt nem ok :-(

0
0
szantog képe

Ezt az swfuploadot sosem használtam ellenben az http://drupal.org/project/image_fupload ot szinte minden d6 site-on, abból is a devet. (ez is ugyanazt a flasht használja) Vannak nem halálos hibái, de legalább foglalkoznak vele, és lesz d7-re is.
Ő így kéri az swfuploadot: http://img72.imageshack.us/img72/3815/kijells068.png csak néhány fájl kell belőle a modul könyvtárába

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

vacati képe

A nevében benne van, hogy image, nekem viszont bármilyen file feltöltésére van szükség.

De kösz, azért megnézem.

Szóval mások, a többség vajon nem igényli ezt a feltöltési módot?
Egyáltalán miért nem ilyen alapból a feltöltés, túl sok erőforrást igényelne, illetve ha túl sok file-t választ ki valaki, akkor a memória megtelhet, vagy miért?

0
0