Rate+Statisztika+listázás

Zsanna képe

Sziasztok!

Nem igazán tudom, hogy kezdjek hozzá a dologhoz. Szeretnék egy Rate modult feltenni, hogy a látogatók szavazhassanak. Az kellene hogy ezeket a szavazatokat számolja, és ez alapján állítson fel egy sorrendet, melyik tartalom kapta a legtöbb szavazatot. Aztán később ezeket Views-zal beállítanám, hogy rá lehessen keresni a Tartalmakra és itt a Szavazatok is megjelenjenek, illetve a legtöbb szavazat alapján sorba lehessen állítani. Esetleg az se lenne rossz, ha lenne mellette egy számláló, hogy hány szavazatból van kiszámolva.

Köszönöm a segítséget!

Drupal verzió: 
nevergone képe

Pár modul, ami hirtelen eszembe jutott a témában, szerintem az elsővel érdemes kezdened a próbálkozást:
http://drupal.org/project/fivestar
http://drupal.org/project/votingapi

0
0
Zsanna képe

Fenn van mind a kettő, de nem igazán jó ahhoz amit én kitaláltam.

0
0
szantog képe

zeretnék egy Rate modult feltenni, hogy a látogatók szavazhassanak. Az kellene hogy ezeket a szavazatokat számolja, és ez alapján állítson fel egy sorrendet, melyik tartalom kapta a legtöbb szavazatot. Aztán később ezeket Views-zal beállítanám, hogy rá lehessen keresni a Tartalmakra és itt a Szavazatok is megjelenjenek, illetve a legtöbb szavazat alapján sorba lehessen állítani. Esetleg az se lenne rossz, ha lenne mellette egy számláló, hogy hány szavazatból van kiszámolva.

???
kb 110% pontosan ezt tudják az említett modulok. Mi velük a gond?

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

Zsanna képe

Fivestart beállítottam mezőként a node végére és gondoltam ha elmentem a node-ot, akkor lehet majd szavazni, de csak a szerkesztésnél működött a dolog. A node megtekintésekor egy statikus csillagsort kaptam.

0
0
Gyuree képe

Én csak a jogosultságokra tudok gondolni, vagy hogy egyszeri szavazási lehetőség van beállítva, és Te már ellőtted...
Igaz egyik modult sem használtam még, de a sima Poll-nál én is belekeveredtem a jogokba egy picit:)

0
0

Bíró György