Openresort vagy hasonló

roquentin képe

Sziasztok.
Egy egyszerű hotelfoglaló oldalt kéne összedobnom, aminek az lenne a lényege, hogy sok-sok hotel adata fent van, és ezekből keresve (ágyszám stb alapján, naptár _nem_ kell és hasonlók) az adott hotelre lehessen foglalást leadni, amiről emailes értesítést kap mind a cég mind a foglaló, a többit meg majd elintézik egymás között telefonon.

Ahogy néztem az open resort project valami hasonlót célzott meg, azonban mindamellett, hogy a 6.x-es Drupalra nincs, az 5.x-sel sem sikerült beizzítani, az install valahol mindig elhasalt :( Van ötletetek, hogy hogy tudnék gyorsan egy ilyen oldalt öszedobni?

Előre is hálásan köszönöm!

Drupal verzió: 
tiburi képe

Szia, jutottál ebben az ügyben valamire?
Én félmegoldást találtam csak, egy másik foglalórendszert linkeltem be (mondjuk nekem csak eszközfoglalásra kellett "összedobnom" valamit: http://mrbs.sourceforge.net/
ÜDV!

0
0
Den képe

Arra ne is számíts, hogy feltepítest egy modult és kész.

Amit el tudok képzelni, bár a konkrét igényeket nem ismerem (hotelt foglal? nem szobát?):

Hotel tartalomtípus, cck-val összerakva. - Minden adata szerepeljen, amit kell majd keresni. Utána csinálnék a fogadáshoz egy formot webformmal. A formot blokkba tenném (webform block), majd ezt a blokkot a hotel tartalomtípusok alá (mellé, mindegy) odaraknám (Valószínű context modullal egyszerűbb, mint a blokkok admin felületén.)

A foglalás webform-hoz a hozzáadnék egy hidden vagy szöveges mezőt, amit programozással - form_alter hook - eltűntetnék, és a hivatkozott tartalom azonosítót beletenném. Vagy a teljes url-t, vagy a hotel címét. Igényektől függően.

Keresést pedig a views megfelelő felfedett szűrőivel csinálnám meg.

Nagy vonalakban ennyi.

Már csak sminkelni kell, tesztelni és a számlát kiállítani :)

0
0
york képe

A webformban van hidden mezo es lehet bele tokeneket tenni (felsorolja oket), %nid pont van ;).

0
0
Den képe

Emlékeztem rá, hogy van ilyen. Azt nem tudom, ha blokk a node mellett, akkor feltölti-e automatikusan. Valószínű.

De, a kérdező már jó nyomon van, csak követnie kell a leírásokat.

0
0
aboros képe