Szavazás beillesztése meglévő oldalba.

upszilon képe

Lehetséges? Hogyan?

--
A témát lezártam, mivel a jó megoldás (több is) már le lett írva!

Palócz Paal Pál, a drupal.hu admin csoportjának tagja
Ajánlott olvasmány: Eric Steven Raymond - Hogyan kérdezzünk okosan

Drupal verzió: 
nevergone képe

Igen, több módon is lehetséges, olvasd el Nagy Gusztáv jegyzetét alaposan: http://nagygusztav.hu/webes-tartalomkezelo-rendszerek-10

0
0
upszilon képe

Elolvastam a poll-lal foglalkozó részét a jegyzetnek. Nem találtam választ a kérdésemre. Nekem minden oldalhoz saját-külön poll kell. Nem elég, hogy a főlapon, vagy a menüben megjelenjen egyetlen egy darab. Kérdésem tehát továbbra is fennáll:

Szavazás beillesztése meglévő oldalba. Lehet? Hogyan?

0
0
ttsz képe

Ki kellene próbálni, de szerintem valamelyik jó lesz.

1, panels -> poll blokk Létrehozod a szavazásokat, és berakod a blokkját a panel megfelelő helyére

2, létrehozol egy új régiót a tartalmak végére (ha még nincs a sminkben) és oda rakod be a fent említett blokkot és a megjelenítés beállításoknál, beállítod, hogy csak adott tartalomnál jelenjen meg.

3, végignézed ezt: http://drupal.org/project/modules?text=poll (így ránézésre van 1,2 ígéretes)

Remélem tudtam segíteni.

0
0
upszilon képe

"és berakod a blokkját a panel megfelelő helyére"

Ezt kicsit kirészleteznéd?

0
0
Den képe

Ott volt pedig minden: panels modul kell hozzá (http://drupal.org/project/panels). A panels node-ban egyszerűen mint egy blokkot hozzáilleszted a tartalomhoz.

De, a panels keményen pilótavizsgás, minden dokumentáció angolul van csak hozzá. Szerintem, keress valami más megoldást.

0
0
upszilon képe

Pilótavizsgás, igen. Pedig én egyszerű módszert keresek. Számomra mindig is fura volt, hogy pont a leglogikusabb, legegyszerűbbnek tűnő kívánságoknál merül fel az ilyesmi ebben a "Mindenre rávehető tartalomkezelő"-ben. :(

0
0
Den képe

A pilótavizsgán azt értem, hogy tudni kell feltelepíteni a modult, tudni kell megkeresni és elolvasni a dokumentációt, amit nem értesz azt kipróbálni, ha végleg elakadtál, akkor tudni kell okosan kérdezni.

Eddigi ténykedésedből én azt láttam, hogy neked egyik sem megy.

Lejjebb Szántó Gábor írt neked egy jó megoldást. Ha van egy kis affinitásod a dolgokhoz, és változtatsz a hozzáállásodon, menni fog.

Ha nem, akkor nem. Még mindig ott van a munkaközvetitő, ahol találsz olyan embert aki rá tudja venni a "Mindenre rávehető tartalomkezelő"-t, hogy megcsináljon mindent.

(Nekem pl, menne panels-el is. Még nem használom a drupalt aktívan egy éve. Nem dicsekvés képpen mondom, hanem a miheztartás végett. Azt is csak zárójelben.)

0
0
upszilon képe

Kösz, de akkor inkább nem is érdekel a válasz! Egyszerűen nem csinálom meg az elképzelésemet. Ennyi.

0
0
Den képe

Nem vártam más választ. Több megoldást leírtak már itt a fórumban, érdekes, hogy csak neked nem működik egyik sem... Vagy csak nekem tűnt fel?

Hidd el, egyikünk sem drupal könyvvel a kezében született (na jó, chx talán, de úgyis letagadja majd... :)) Hidd el, mindent meg kell tanulni, ha a kattintok és elindult böngésző szintnél tovább akarsz jutni.

Igen, igazad van, drupal nem "úgy" tudja alapból a tartalomhoz egy szavazás illesztést, hogy kattintok egyet és kész. Ne is keresd ezt a gombot, mert nincs ilyen. De megoldható, összerakható a rendszerrel. Akár elhiszed, akár nem.

Szóval, el kell döntened, hogy mit akarsz, és aszerint intézni a dolgokat. A stílusodhoz képest már így is túl sok segítséget kaptál, véleményem szerint. Kezdjük talán azzal, hogy te vagy a nagy upszilon, a noname, akinek senki nem segít, de azonnal. Talán meg kellene tisztelned a közösséget azzal, hogy bemutatkozol.

Másodjára, most hogy kaptál már legalább három féle tuttira működő megoldást (panels, blokkba a szavazás, szavazás csatolása, sőt! négyet, mert a szavazás is lehet teljes tartalom.), sikeresen összevesztél, beszóltál mindenkinek.

Nyilván nem veszed észre, hogy csak magad égeted. De így, hogy nincs mögötte név, csak egy internetes nick, könnyen megteheted, mert nincs következménye.

Nincs más hátra, mint az ötödik tutti megoldás: munkaközvetítő. De kétlem, hogy bárki szivesen dolgozna veled, neked.

0
0
upszilon képe

"Nem vártam más választ. Több megoldást leírtak már itt a fórumban, érdekes, hogy csak neked nem működik egyik sem... Vagy csak nekem tűnt fel?"

Nem! Senki nem mutatott példát a működő megoldásra. Légből kapott találgatások, amikkel az ember csak elszarja a szabadidejét. Ez szélhámosság, becsapás, nem pedig segítség!

Kértem, hogy csak olyan segítsen, aki már megoldotta és működik is neki. Nem ez történt Hülyítés van helyette. Hát hogy a fenébe ne lennék mérges?

"A stílusodhoz képest már így is túl sok segítséget kaptál"

Ez sincs így! Megköszöntem és bíztam. Először. A sokadik becsapás után ez a bizalom megszűnt. Harag van helyette. Miért nem olyan segít, aki valóban megoldotta? Nincs szükségem a félrevezetésekre!!! Nem segítséget, hanem félrevezetést kaptam. Abból viszont valóban túl sokat!

0
0
Den képe

Alippai belinkelt neked egy teljes howto-t. Amit valaki összeállított abból, ahogyan nála működik.

Sajnos, te az alap fogalmakat nem érted és nem is akarod érteni. CCK, engedélyezt a body-t, adj hozzá egy mezőt, ilyesmi nálad nem megy. Hiányzik belőled az alázat és tisztelet. Mások és a szakma, a közösség iránt.

Akár elhiszed, akár nem, lehet oldalakhoz szavazást csatolni. Mert más is megoldotta már, 1000 féle képpen.

Egy darab félrevezetést nem kaptál. Az igaz, hogy nem csinált neked senki egy videot, hogy lásd hova kell kattintani, milyen sorrendben. De, valljuk be, az egy kicsit erős is lenne.

Ez szélhámosság, becsapás, nem pedig segítség!

A szavaidat válogasd meg. Attól, hogy te a felfogóképesség teljes hiányában követelsz valamit, nem jelenti azt, hogy mindenkinek kötelező a saját idejét korlátlanul a te rendelkezésedre bocsátani.

Minden megoldási lehetőséget megkaptál, úgyhogy minimum az, hogy megköszönöd, elolvasod a tanácsokat, és megcsinálod. A fórumot meg ne szennyezd tovább.

Ha nem bírsz el egy ilyen egyszerű feladatot megoldani, akkor add fel a munkaközvetítőben, valaki majd megoldja helyetted, pénzért természetesen.

Részemről én befejeztem a veled való kommunikációt. Többet semmilyen témádhoz, felvetésedhez nem szólók hozzá. Jobb neked egyedül.

0
0
upszilon képe

"te az alap fogalmakat nem érted"
"te a felfogóképesség teljes hiányában követelsz valamit"

Persze, még hülyézz is le!

"Minden megoldási lehetőséget megkaptál, úgyhogy minimum az, hogy megköszönöd"

Először megköszöntem. A sokadik félrevezetés után már nem köszönöm meg.

"Ha nem bírsz el egy ilyen egyszerű feladatot megoldani, akkor add fel a munkaközvetítőben, valaki majd megoldja helyetted, pénzért természetesen."

Nem! Az én honlapom ( http://szabadforum.com/ ) egy magánlap. Ki vannak tiltva a hirdetések Nem hoz pénzt. Nem is költök rá pénzt. Érted ezt?

Egyébként ki kért meg rá, hogy kioktass és lehülyézz? Ha nem tetszik, majd a moderátor intézkedik. Egyébként pedig nem fog, mert az igazat írtam és kimásoltam minden oldalt. Igazságtalan retorzió esetén a honlapomban közzéteszem a történteket. Ez nem fenyegetés. Ez ígéret.

Kértem a topik bezárását. Nem történt meg. Megint kérem!

0
0
Den képe

Egyébként ki kért meg rá, hogy kioktass és lehülyézz? Ha nem tetszik, majd a moderátor intézkedik. Egyébként pedig nem fog, mert az igazat írtam és kimásoltam minden oldalt. Igazságtalan retorzió esetén a honlapomban közzéteszem a történteket. Ez nem fenyegetés. Ez ígéret.

Kedves Attila, remélem a neved, email címed is odaírod. Vagy odaírjam én? Csak, hogy tudják, ki is az az upszilon. Érted.

Remélem, nyitott kommentezéssel teszed oda. Lesz hozzá szavazás is?

0
0
upszilon képe

Az ilyen személyeskedésért, névnyilvánosságra-hozatalért az én fórumomban úgy vágnálak ki mint macskát sz@rni a hóra!

0
0
Den képe

A neved meg te árultad el, ugye:
http://domains.whois.com/domain.php?action=whois&query=szabadforum.com

Hibáztál. Megint. Ne hogy már ezért is én legyek a hibás.

0
0
upszilon képe

Hümmm... ...valóban! Az ember mindig tanul. Ezt megköszönöm és megkövetlek!

0
0
nevergone képe

Bár nem terveztem hozzászólni, de megint sokadszor hangzott el egy csúsztatás.
Ha te olyan valami kapcsán kérsz segítséget, ami neked non-profit, nem hoz pénzt, még nem jogosít fel téged erre a hangnemre, és semmivel sem ad több lehetőséget itt, mint más problémája. Különösen ne várd el azt, hogy csak ezért mások más, több áldozatot hoznak.

Csak ennyit szerettem volna még elmondani.

0
0
upszilon képe

"Ha te olyan valami kapcsán kérsz segítséget, ami neked non-profit, nem hoz pénzt, még nem jogosít fel téged erre a hangnemre, és semmivel sem ad több lehetőséget itt, mint más problémája. Különösen ne várd el azt, hogy csak ezért mások más, több áldozatot hoznak."

Igaz! Elnézést kérek, de alaposan felidegesítettek a szemét hozzászólásaikkal mások. Valóban nem kellene mindenkin a haragomat tölteni. Mégegyszer elnézést azoktól, akiket a segítő szándék vezetett! Nekik nagyonszépen köszönöm a válaszokat!

0
0
sgabe képe

Ha idetévedtél, veszed a fáradtságot és - ttsz iránymutatásának köszönhetően - a 3. pontban leírt linkre kattintva átfutod a listázott modulokat, az első oldalon megtalálod a Pollfield modult, ami egy CCK mezőt hoz létre szavazás beillesztéséhez, bármely tartalom típusba.

0
0
Den képe

Zseniális. 7. megoldás.

Az url helyesen: http://drupal.org/project/pollfield

thx!

0
0
sgabe képe

Köszi, hogy kijavítottad. Figyelmetlen voltam.

0
0
sgabe képe

Szavazás beillesztése meglévő oldalba.

A poll is csak egy node mint a page. Nem értem mi értelme van page+poll párosításokat létrehozni, ha ugyanazt meg tudod valósítani egyetlen poll típusú tartalommal, ami ugyanaz lehet mint a page tartalmad, csak ott van benne a szavazás is mindenféle varázslat nélkül.

0
0
upszilon képe

Hogyan gondolod mindezt? Kifejtenéd, ha megkérlek?

0
0
sgabe képe

Nekem minden oldalhoz saját-külön poll kell.

Nem tudom pontosan milyen oldalakról beszélsz, de ha page típusú tartalomról, akkor egyszerűen használj poll típust helyette. Ugyanúgy fog kinézni, mint a page típusú tartalmad, csak a lap alján (vagy ahol akarod) ott lesz még a szavazás is.

Az eddig rendelkezésre álló információkból jelenleg nem értem, hogy ez így miért nem felelne meg neked.

0
0
upszilon képe

Viccelsz velem? Hát hogyne felelne meg, csak nincs ilyen! Legalábbis ilyen választási lehetőség nincs az én Drupalomban. Melyik modult kell telepíteni hozzá hogy legyen?

0
0
sgabe képe

Alapértelmezésben a poll típusnak nincs törzs mezője. Ezt megoldhatod egy külön modullal, erről lásd ezt a szálat. Vagy egyszerűbben CCK-val felvehetsz egy saját mezőt erre a célra. Utána már körülbelül ugyanúgy használhatod, valószínűleg a megjelenésén akarsz majd csiszolni, de az már új téma lesz.

0
0
upszilon képe

Köszönöm a segíteni akarásod, de te sem oldottad még meg a dolgot, te is csak találgatsz. Ilyesmibe nem megyek bele többet. Nincs annyi szabadidőm, hogy mindenki (egyébként biztos jóakaratú) fantáziálgatását végigkísérletezzem.

0
0
sgabe képe

A későbbiekben, ha valaki más is szembesül a problémával és megtalálja ezt a szálat, majd hasznosítja a - Kálmán és általam is, vagy bárki más által - leírtakat. Mindenesetre, ahogy korábban írtam, szerintem a Drupal nem neked való.

0
0
upszilon képe

Így van, másnak még jól jöhet.

0
0
ttsz képe

Segítek, bár nem jó szájjízell.

Itt a megoldás:

1, Tedd fel a CCK modult, Engedélyezd a Content és a content text modulokat.
2, menj az admin/content/types részhez
3, Válaszd ki a poll modul mellett a mezők szerkesztése menüpontot.
4, Hozz létre egy új mezőt adj neki nevet. a tipusa legyen, szöveg azon belül többsoros. A mező beállításnál válaszd a többsoros formázott tipust.
5, Ments el.
6, Küldj be egy szavazást és töltds ki a létrehozott mezőt is.
7, láss csodát ott amit akártál.

Kipróbáltam működik.

0
0
upszilon képe

Lám, aki tud, az tud! Köszönöm, de már letettem a dologról. Az idelátogatóknak viszont nagy segítség lehet.

0
0
nevergone képe

Node embed:
http://drupal.org/project/node_embed

Views segítségével felüldefiniálhatod a node/% útvonalat egy oldal-nézettel

De egyszerűen a sminkbe belekódolva is megoldható, pl. a preprocessznél

Ui.: Ha szabad kérni, a legközelebbi téma indításakor részletesebb, precízebb leírást írj, mert így ennyiből most sem volt teljesen egyértelmű, hogy mit szeretnél. Ezzel együtt jár, hogy a problémádat ne csak a címbe írd bele. Köszi! :)

0
0
upszilon képe

"Views segítségével felüldefiniálhatod a node/% útvonalat egy oldal-nézettel"

Ezt kicsit kirészleteznéd?

(...és igen, legközelebb ki fogom részletezni a kérdésemet. Bocs!)

0
0
nevergone képe

Semmi extra, csinálsz egy oldal nézetet, útvonalnak beállítod a node/% -ot, és örülsz, ha működik. A nézetbe meg azt raksz, amit akarsz. Azt nem tudom, hogy valóban működik-e (szerintem igen), illetve hogyan viselkedik az útvonal-álneveknél, de többet nem is nagyon tudok mondani, hiszen nem szeretném magamra irányítani a reflektorfényt.

0
0
upszilon képe

Köszönöm!

0
0
upszilon képe

Végülis nem tudtam megcsinálni. :(

Olyan válaszadó kellene, aki olyan megoldást ad, amit maga már kipróbált és az biztosan működik. Mert a sehova sem vezető próbálkozásokkal csak az idő megy el és a sikerélmény elmarad. Az ember végül pokolba kívánja a drupalt az összes kiegészítő moduljával együtt...

Mindenre rávehető tartalomkezelő igen, meg szabadnapok mennek gajra sorban és mégsem vettem rá erre az egyszerű kívánságra... :-(((

0
0
szantog képe

Ezzel a követelező, arrogáns stílussal többeknél kihúztad a gyufát. Többek között épp azokat az embereket sértetted meg, akik segíteni is tudnának.
Attól mert valamit nem tudsz megcsinálni, nehogy már a tartalomkezelő legyen a hibás!
És hogy legyen valami ontopic, mert részemről többet biztos, hogy nem szólok hozzá általad nyitott kérdéshez.
Igen, ez a kívánság baromi egy egyszerű:
1. Felveszel egy node_reference mezőt a tartalomtípusba, amiben a szavazást meg akarod jeleníteni.
2. Elkészítesz egy blokknézetet, ahol kapcsolatoknál beállítod a node_reference mezőt, beállítasz egy argumentumot, amely ezt a kapcsolatot fogja használni, default argumentumként node id from url.
3. kiteszed a blokkod.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

upszilon képe

Szerintem így nem lehet megoldani. Hiszem, ha mutat végre valaki egy példát. De mindenki csak hülyít. Nincs ilyen. Kizárt, hogy ilyesmi létezne. A Drupal ezt nem tudja. Nem tudhatja. És soha sem fogja tudni.

Na, így most már kellően arrogáns! :(

0
0
nevergone képe

Pedig mindenre rávehető tartalomkezelő. Az, hogy neked nem megy, egyéni bajod. itt több módszer is elhangzott, mint kiderült a Views példa nem jó (állítólag), fejből írtam, nincs kéznél tesztoldal, sorry érte.
Érdekes, hogy nekem még ez a probléma még soha nem merült fel az évek során, szóval gondolom nem túl gyakori kérés, ezért nincs rá "kattintok kettőt" megoldás, de ettől függetlenül megoldható. Bevallom, én már nem segítek jó szájízzel neked, és szerintem mások sem, igazán érdekes, hogy ebben a topicban is kivillant a fogad fehérje, szerintem máshol is szerethetnek érte. Na meg amúgy is, mi mindig a lehetséges üzletet és pénzt látjuk minden válaszban, különösen ha nem adunk instant, rögtön működő, kész megoldást első szóra.
Ha ezzel a stílussal szeretnél megoldást, javaslom őket, veszel supportot, és annak keretein belül akkor és úgy vered az asztalt, ahogy akarod, na meg ahogy engedik.
Ha pedig nincs kedved vesződni vele, nyugodtan használhatsz más tartalomkezelőt, nem tartunk vissza.

Sajnos úgy tűnik, hogy mi nem vagyunk elég jók neked, nem magyarázunk neked Skype-on órákon át, nem értjük meg a problémáidat, nem vagyunk elég jók neked.
Részemről a téma lezárva.

0
0
upszilon képe

"Pedig mindenre rávehető tartalomkezelő."

Egy frászt! Hol van rá példa? Sehol. Csak fantáziáltok.

"Sajnos úgy tűnik, hogy mi nem vagyunk elég jók neked, nem magyarázunk neked Skype-on órákon át, nem értjük meg a problémáidat, nem vagyunk elég jók neked."

Frászt! Először tudnia kellene ezt a Drupalnak. Másodszor ott kéne lennie ennek a tudásnak leírva a használati utasításban. Felértékelitek magatokat, miközben csak hülyítitek a másikat. Ha meg ezt valaki szóvá meri tenni, látványosan megsértődtök. Gratula a színészi teljesítményhez!

0
0
sgabe képe

Offtopic, de szerintem fontos.

Sok kezdő felhasználó fordul meg itt hasonló hozzáállással, ezért itt most megragadnám az alkalmat, hogy helyreigazítsak néhány tévedést:

  1. A Drupal egy eszköz, mint a svájci bicska. Nem fogja kinyitni helyetted a sört, kihúzni a dugót a palackból vagy felszeletelni a szalonnát, de ha megtanulod használni sokkal egyszerűbben megoldod ezeket a feladatokat vele, mint nélküle. Hidd el, én már próbáltam mindegyiket.
  2. Minden laikus azt hiszi, hogy amit Ő szeretne az pedig milyen nagyon egyszerű. Sajnos ki kell vennem a szelet a Te vitorládból is, nem az. Hogy Te (vagy bárki, aki éppenséggel nem nevezhető hozzáértőnek) milyen nehéznek/bonyolultnak ítélsz meg egy adott problémát az teljes mértékben irreleváns a feladatra és az eszközre (ez esetben a Drupalra) nézve is. Ahhoz, hogy érdemben meg tudd ítélni, meg kell tanulnod használni az eszközt.
  3. A Drupal mindenre rávehető tartalomkezelő, de ez mégsem jelenti azt, hogy mindenre és mindenkinek a legalkalmasabb választás. Ha nem vagy hajlandó vagy nem tudod rászánni az időt hogy megtanuld használni, akkor a Drupal nem neked való.

Lehetne tovább árnyalni a képet és részletesebben kifejteni, de szerettem volna a lényeget megragadni.

0
0
upszilon képe

Ehhh, semmi különös, csak simán dühös vagyok! Mindenkinek igaza van, csak nekem nincs. Mindenki meg tudja oldani legalább négyféleképpen, csak én nem, de én aztán egyféleképpen sem. Hát hogy a francba ne lennék mérges?

0
0
hosszu.kalman képe

Én nem használnék, se blokkot, se views-t, se panelst. Símán feltenném a CCK (http://drupal.org/project/cck) modult, ott engedélyezném a text almodult és a poll tartalomtípust szabnám testre. Gyakorlatilag kiegészíteném egy textarea-val, ami a page body lenne és onnantól kezdve olyan mint egy page és egy poll egybe. Persze lehet rosszul értem a problémát.

0
0
upszilon képe

Találgatás. Nincs rá több szabadidőm.

0
0
hosszu.kalman képe

Én pl. olvasva a fenti hozzászólásaidat, becsülettel megcsináltam localhost-on a tippemet mielőtt leírtam. Kb 2-3 percbe került, biztos nagyon elfoglalt ember lehetsz, ha neked nincs ennyi szabadidőd a weblapodon kívánt funkció ingyenes megvalósítására.

0
0
upszilon képe

Akkor Te egy rendes gyerek vagy!

Sajnos már elment a kedvem az egésztől. Azért mégegyszer köszönöm!

0
0
upszilon képe

Még annyit, hogy tetszik az oldalad. Igazán újszerű. Látszik rajta a szakértelem és a fantázia. Gratulálok hozzá!

0
0
alippai képe

http://drupal.org/node/371518 - ez egy az Illyés Edith által említett (szerintem legszebb) megoldáshoz hasonlító doksi oldal. (igen, angol)

Ellentétben azzal nem kell programozni, de számodra is elvégezhető ácsolás :)

0
0

Lippai Ádám
young element

upszilon képe

Neked működik? Ugye nem? Hát ez-az. Többet ilyesmire nem szánok időt.

0
0
alippai képe

hátha majd egyszer visszanéz valaki és hajlandó kb. 0.2 - 4 órát "játszani" a dologgal.
Igen, 10 percen belül összerakok 5 megoldásból 4-et és nem, nemcsinálom meg neked, mert nem érdekem.
Ha rám hallgatsz, akkor ezeket próbálod ki az adott sorrendben:

  1. CCK Text mezőt csatolsz a poll nodetípushoz
    1. Letöltöd a CCK modult, felmásolod, bekapcsolod, bekapcsolod a text mezőt is.
    2. Odamész a tartalomtípusoknál a poll típushoz, mezők kezelésénél hozzáadsz egy szöveges mezőt, beállítod a súlyát és a megjelenítési fülön hogy full node-on vagy csak teaseren látszik e.
  2. Külső szavazás használata (poll-r.hu, polldaddy, polleverywhere) - persze ezek nem teljesen ingyenesek
    1. Keresel egy neked szimpatikus megoldást, egy sorral feljebb említettem párat.
    2. Full HTML filter (beviteli forma) bekapcsolása mellett egyszerűen be copy+pastezod a megadott embed kódot
  3. A panels modul felhasználóbarát, sok doksi és screencast van róla (igen, angolul főleg, de ha szerencsés vagy ráakadsz magyarra), hidd el megoldható vele a feladat, ha szeretnél egy hasznos dolgot megtanulni Drupalban, akkor hajrá, ez a te választásod! :)
  4. Igen, az én megoldásom is működik, senkinek nem hobbija 2-3 oldal nemműködő doksi legépelése (ha már "nyilvánvalóan" csak tippeltem egy linket, élt és mintha hasonló lenne a tematika is :)). A doksi úgy kezdődik, hogy: I'll use a simple possible common usage, adding a 'Was this article helpful?' poll to every node of a certain type
  5. Ha szeretsz programozni, akkor Illyés Edith megoldása azóta is működik, én azt (ahhoz hasonlót) használom
  6. Munkaközvetítő

Az egyetlen nem működő megoldást itt Nevergone nyerte és odaírta, hogy nem kipróbált dologról van szó.

0
0

Lippai Ádám
young element

upszilon képe

"nemcsinálom meg neked, mert nem érdekem"

Magyarázkodás. Nem kértem, hogy csináld meg! Azt kértem, hogy olyan írjon, akinek működik. Aki már megcsinálta magának és ezért biztos benne, hogy valóban úgy működőképes a dolog ahogy a segítségében leírja. Te sem csináltad meg! Ez az igazság.

0
0
alippai képe

Állandó álláson kívüli emergency munka $100/h - egy egység időn belül megcsinálom, tehát $100.

Ha továbbra sem érted miért nem érdekem megcsinálni, akkor szomorú vagyok.
Illetve nem díjazom, ha hazugnak neveznek.

(Ha tényleg ilyen komolyan érdekel persze a dolog, ott a kapcsolati űrlap, megkereshetsz, gyorspostával délutánra nálad/nálam a szerződés :))

0
0

Lippai Ádám
young element

upszilon képe

"nem díjazom, ha hazugnak neveznek"

Akkor ne írj olyat amit nem tudsz, vagy nem akarsz bizonyítani! Fényképezd ki és mutasd, hogy neked működik! Ha nem tudod, akkor bizony hazugságban maradtál.

Ne érts félre! Köszönöm a segíteni akarásod, de ami itt megy segítség címén az egy horror. Senkinek sem működik a megoldása. senki sem linkelt be egy tetszőleges drulapos oldalt a nagyvilágból, ahol látható lenne, hogy egyáltaláb valahogy bárhogy, de van ilyen. És mert senki sem tud mutatni példát, már gyanakvó vagyok, hogy ilyen a világon sem létezik, csak etetnek itt engem.

Egyébként már nem érdekel, nem akarom megcsinálni. nem lesz szavazás az oldalakhoz. Eddig se volt, egész jól elvoltunk nélküle.

0
0
szantog képe

talád ki hogy csináltam 5 perc alatt, telepítéssel együtt.
http://features.szantogabor.com/

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

Désiré képe

Most nehülyéskedj már, ebben nem magyar a szöveg, nem latin fórumra akarom én ezt kitenni :D...

0
0

- - -
Juhász Márton

http://juhaszmarton.hu

nevergone képe

Jogos a felvetés, szerintem külön témát kellene indítani, hogyan magyarítható. De csak olyan írjon, aki kipróbálta, és csukott szemmel is megy neki! :)

0
0
upszilon képe

Persze, humorral elütni se rossz...

0
0
upszilon képe

Na, megnyugodtam, hogy akkor mégiscsak lehet ilyesmit csinálni. Köszönöm!

0
0
alippai képe

Elindult a listámon, kipróbálta az első pontot és lám sikerült. :P

0
0

Lippai Ádám
young element

upszilon képe

Vagy másképpen. Rajta kívül ki tudhatná? De én már nem is vagyok rá kíváncsi. Nem csinálom meg a szavazást. Elég volt a szabadidőm elcseszéséből és a mérgelődésből.

Süllyedjen az oldal!

0
0
dj képe

Jól elhomokoztok itt ezzel az ovissal. Szórakoztató olvasni ahogy a sok bácsi a durcás kisgyereknek építgeti a homokvárat az meg sorban összetapossa azokat. Gondolom titeket is szórakoztat azért csináljátok :D

ON

0
0

Üdv!
Dudás József

Lavjaman képe

subscribe
én remekül szórakozom rajta :D

0
0

*----*----*

$node ? 'alma' : 'bor'

*----*----*

Den képe

Annyira azért nem szórakoztató ez. De sajnos kell vele foglalkozni, hogy legközelebb ne fordulhasson elő olyan, hogy valaki a névtelenség álcájába burkolózva ne tudja hol a határ.

0
0
upszilon képe

"a névtelenség álcájába burkolózva ne tudja hol a határ"

Kettőnk közül most pont te vagy az aki névtelen. És vissza is élsz vele. Emiatt elküldlek a picsába jóember! Fejezd be a genya dumádat! Nem vagy vele jópofa. Pont te rontottad el a hangulatot. Mindenki visszaolvashat. Megköszöntem mindenkinek a segítséget.

Sokadszorra kérem a topik lezárását!!!!

0
0
asrob képe

Névtelenül?, ezen jót kacagtam, halkan megsúgom aláírásba ott a neve, valamint a honlapja, illetve ha ez sem elég ha megnézed a profil oldalt akkor szintúgy.

0
0

--
Borsa Péter
https://peterborsa.eu

Den képe

Nem élek én semmivel vissza, teljesen normálisan, higgadtan írok neked (is). Neked is próbáltam segíteni az elején, nem sikerült. Nem én követelőztem, neveztem hazugnak embereket.

Lehet, hogy nem tűnt fel, nevem, cégem, mobilom megtalálható. Vállalom amit írtam.

Tedd meg te is: http://whois.domaintools.com/szabadforum.com

Tudom, most már az lenne neked a kényelmes, hogy zárjuk le a fórumot. Hát, legyen, zárjuk le a következő problémádig.

0
0
Paal képe

Kedves Attila!

Legyél kedves, és TE vegyél vissza, mert le fogom tiltani a hozzáférésedet.
Ez nem egy FIZETŐS support, ahol KÖVETELHETNÉD a részletekig menő segítséget! Ezen az oldalon mindenki kedvtelésből segít a másikon, úgy ahogy tud. Kaptál nagyon is sok megoldást (én felét sem írtam volna le az első arrogáns hozzászólásod után). Fogalmad sem volt, hogy miről írnak, mire próbálnak rávezetni. Ha ez nem tetszik, keresd fel a munkaközvetítőt, és fizess érte (senkit nem érdekel a non-profit oldalad). Ha tudás kell, szerezd vagy vedd meg azt).

A témát le fogom zárni, mivel a jó megoldás (több is) már le lett írva!

0
0

--
Palócz Paal Pál, a drupal.hu admin csoportjának tagja
Ajánlott olvasmány: Eric Steven Raymond - Hogyan kérdezzünk okosan

Lavjaman képe

cave the trolls pls ^^

0
0

*----*----*

$node ? 'alma' : 'bor'

*----*----*