belépés lightmodalon keresztül

silytb képe

Sziasztok!

adott egy drupal6 os site, melynek néhány tartalma csak belépett felhasználóknak engedélyezett. Hogy tudnám megoldani, ha egy ilyen tartalomra lép a látogató, akkor dobja fel neki az oldal, hogy lépjen be, és ott legyen a felhaszn név és jelszó mező is. Úgy szeretném, ha ez egy lightmodal-ban ugrana fel.

Az megy, hogy megvizsgálom, hogy belépett felhasználó-e vagy nem, kiíratom az adatait, vagy pedig, hogy lépj be. De én azt szeretném, hogy ez egy felugró lightmodalban jelenne meg, a belépő mezőkkel illetve a regisztrációs hivatkozással együtt.

Lightbox2 telepítve.

Ergo azt szeretném, hogy a belépő modul megjelenjen egyből, ha olyan tartalomra akar menni.

köszönöm, ha tudtok segíteni!

Drupal verzió: 
Fórum: 
silytb képe

Addig eljutottam, hogy a szükséges node-nak saját page.tpl.php-je van, amiben megnézem, hogy belépett-e, ha belépett, akkor megkapja a tartalmat, ha nincs bejelentkezve, akkor meg bejön a login felület:

<?php 
  global $user; 
  if ($logged_in)
  {
      echo '<iframe src="valami.com/valami?wuid=' . check_plain($user->uid) . '&mail=' . check_plain($user->mail) . '&name=' .
          check_plain($user->name) . '"></iframe>'
 
  }
   else
  { 
  print 'Szia, <strong>jelentkezz be</strong>!';
   $current_request = $_GET['q'];
   $_GET['q'] = 'user/login';
   print drupal_get_form('user_login');
   $_GET['q'] = $current_request;
  print 'Nem vagy tag? <a href="/user/register"><strong>regisztralj</strong></a>!';
  }
?>

annyit szeretnék, hogy az else ág a lightbox2 lightmodal-jában nyíljon meg, és a belépés után maradjon ezen az oldalon, ne ugorjon a felhasználói adatok oldalra, tud valaki segíteni ebben?

0
0