gmap/location és taxonomy-cimke kombinált keresés

zsolesz képe

Sziasztok,
az lenne a kérdésem hogy van-e valakinek ötlete, tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy ha van egy tartalomtípus amelyben gmap és location mudulokkal van térkép és ki kell választani az országot, valamint taxonomy segítségével vannak cimkék amelyekből választ egyet vagy többet a felhasználó a tartalom beküldése során, akkor hogy álljak neki olyan keresési oldalt csinálni ami lehetővé teszi hogy a gmap(6.x-1.1)/location(6.x-3.1)-ből véve egy országot, a taxonomy-ból egy cimkét egy kombinált keresést hajthasson végre a felhasználó? Előre is köszönök minden javaslatot! Drupal 6.22-t használok. Üdv.

Drupal verzió: 
szantog képe

Szerintem ha ennek újra nekifutsz, és nem egyetlen, blogbejegyzésnyi mondatban írod le a semmit, többen meg fogják érteni, mit szeretnél.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

zsolesz képe

OK lehet hogy igazad van :-)
Próbálok egy érthető példát kreálni. Adott egy tartalomtípus amibe csatolok egy képet ami egy autót ábrázol. Be tudom jelölni Google Map-en hogy hol csináltam a képet, ill. (ami fontosabb) kiválasztom egy mezőből hogy milyen országról van szó, pl. Németország (ezt a GMAP - Location modullal). Valamint kiválasztok hozzá egy cimkét: Mercedes.

Utána később feltöltenek képeket Németországból Audi, Fiat, Toyota cimkével, és Ausztriából 1 Mercedest ill Portugáliából
1 Mercedest (cimke -> Taxonomy).

Olyan keresési lehetőséget szeretnék, ahol a felhasználó kiválaszthatja milyen országból és milyen cimkéjű (típusú) autóról szeretne cikket nézni. Tehát ha azt választja hogy Németország és Mercedes akkor az általam beküldött tartalom jelenjen meg eredményként.
Remélem így kicsit érthetőbb :-)

0
0
szantog képe

Akkor views-szal kell csinálni egy térképet, amin alapból az összes autó megjelenik, és kell hozzá két felfedett szűrő az országnak és a márkának

2
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

vikicica22 képe

views modullal lehet megoldani ezt a kombinált keresést

1
0
zsolesz képe

Köszönöm tippeket, akkor megpróbálkozom a views-zal.

0
0