Szegélyek hibás megjelenése

Zsanna képe

Pár napja ha wordből másolok át táblázatot bizonyos cellák szegélye eltűnik Firefoxban, Operában meg szintén de ott olyan, mint ha nem fix pixelhibák lennének a szegélyekben.
Új táblázat behelyezésekor meg nem jelenít meg semmit.
Meg van amikor bizonyos vonalakat duplán is.

Mi lehet a baja? Megőrülök tőle.

FCK editort használok.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
CsatolmányMéret
Kép ikon hiba.jpg22.53 KB
vajdasági képe

Talan a css-ben van a hiba en legalabb is ott kersegelnem firefox meg az a firebug vagy hogyan is hivjak es a tablazatnal neznem a css reszet. Gondolom nincs elegge egyertelmuen definialva a szegely. De sajnos ettol tobbet most igy nemtudok mondani.

0
0
szantog képe

A hiba itt van: "ha wordből másolok át táblázatot".
Vagy wordben írunk valamit, vagy weben a kettőt összekavarni csak gondot okoz. A wysiwyg modul tud biztosítani egyfajta konverziót, illetve lehet, hogy fckeditorban is van paste from word gomb, de szerény tapasztalataim alapján ez kb akkor működik pontosan jól, ha a címsorokon és bekezdéseken kívül mást nem tartalmaz a word szöveg.

1
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

Zsanna képe

Nem css, mert eddig nem volt ilyen hiba és word-ös beillesztéssel csináltam, nem csak simán, de mégha az egyeztetés is a gond akkor is röhej, hogy egyik cella megjelenik másik meg nem, szerkesztésben jól néz ki, mentéskor nem, egyes vonalakat meg fogja és duplázza.
És arra mi a magyarázat, hogy a drupalban készítek táblázatot és üresen jeleníti meg, holott be van állítva a szegély?

Pár napja szóltak csak, hogy van ilyen gond, pedig nem volt frissítés.

0
0
szantog képe

"És arra mi a magyarázat, hogy a drupalban készítek táblázatot és üresen jeleníti meg, holott be van állítva a szegély?"

A filter kiszűri azokat a formázásokat, amik a tábla megjelenését meghatározzák.

1
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

Zsanna képe

Full HTML és szerkesztésben se jeleníti meg.
Telepítettem CKeditort, ugyanez.

0
0
pp képe

figyelj, oda, hogy a Full HTML az nem jelent semmit se. Nézd meg, hogy milyen szűrők vannak bekapcsolva ennél a beviteli formánál.

0
0
dyra képe

Sajnos ez minimális CSS és HTML ismeret. Akkor bele tudsz nézni a forrásba és a hibákat képes leszel felismerni javítani. Nekem is az a tapasztalatom, hogy ezek az editorok nem igazán működnek jól de legalább irgalmatlan össze szemetelik a kódot. Próbáld ki, hogy HTML-ben csinálsz egy táblázatot aminek CSS-el megadod a szegélyeit. Valószínűsítem, hogy nem lesz probléma vele.

0
0

honlapom http://dyra.eu/