Simplenews és Sequenced Newsletter

zimbo képe

Sziasztok!

Hírlevélsorozatot szeretnék küldeni drupal6 weboldalamról. Tudom, hogy ehhez az autoresponder modul lehetne a megoldás, de nem sikerült benne Token-t használni.

Másik alternatív megoldásként a simplenews modul-hoz találtam a Sequenced Newsletter modult, ami ha jól értem, ezt tudná megvalósítani.

http://drupal.org/project/sequenced_newsletter

Van egy csatolmány a beállításaimról.

Tehát létre kell hozni egy "sequenced newsletter"-t, és ki kell választani, hogy melyik newsletter-t teszem sequenced-é.

Ha jól értem, akkor a "Sequence start" időpont után létrehozott hírlevél node-okat küldené el naponta.

Ami bezavar az a "Sorting field" beállítás, ahol "Termék ID", vagy "updated time" alapján rendezné sorba a leveleket. Bárhogyan is állítom be, nem sikerül kiküldeni a levelet.

A tesztem során nem jöttek meg a levelek, aztán pár nap múlva küldött egyet a sorozatból, ami negyedik levél lett volna.

Beállításomban a "Sequence start"-nál megadott időpont utánról származnak a node-ok, és mindegyik 1-1 napra a másik után lett létrehozva.

A kérdésem, hogy használta már valaki ezt a modult? Mit rontok el? Hogyan lehetne megvalósítani ezzel egy hírlevélsorozatot, ahol meghatározott sorrendben kiküldene minden emailt?

Hogyan tudnám a hírlevél sorozatba szánt leveleket a node létrehozási dátum alapján?

A poormanscron modult hsználom az óránkénti cron lefutásáért.

Előre is köszönöm a segítséget!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
CsatolmányMéret
Kép ikon sequenced.PNG21.39 KB