1pixelout lejátszóban audio letöltés lehetősége?

kimada képe

Drupal 6.22-t használok SWF Tools 6.x-2.5 modullal.
Már egy ideje keresem a lehetőséget, hogy hogyan lehet engedélyezni a 1pixelout lejátszóban a meghallgatható fájl letöltését is.

Egyelőre csak olyan ötleteket találtam, amivel nem boldogulok:

  • http://gotdrupal.com/videos/drupal-multimedia-using-swf-tools

    Ezen az oldalon a videóban (19:20-tól) említik, hogy a Views-ban lehet beállítani (neki már volt egy podcast_episodes nézete, és abban állította be) a Mező(Field)-nél hogy az SFW Tools megjelenítsen letöltési linket is. Ezzel nem boldogultam, mert hiába akartam hozzáadni új nézetet, abban nem tudtam ezt beállítani, mert a Mező > Tartalom-nál nem volt olyan választási lehetőség, hogy Media SWF Tools.

  • Ebben a hozzászólásban azt említi ggabor, hogy „amikor létrehoztam 'Audio' néven egy új tartalomtípust pl. 'audiofile' a http://énoldalam.hu/hu/admin/content/node-type/audiofile/display Mezők megjelenítése oldalon az SWF Tools - with download links -et kijelöltem a legördülő listából és mentettem.”

    Sajnos ezzel sem boldogultam, mert nálam nincs ilyen mező.

Tud valaki segíteni, mert jól jönne ez a kis plusz funkció?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
kimada képe

Bocsánat, helyesbítek, mert azt elfelejtettem említeni, hogy nekem olyan fájlokat kell lejátszhatóvá tennem, amiket nem tölthetek föl tartalomként sem csatolt audióként, mert minimum 15-20 MB-os MP3 hanganyagokról van szó, és max 8 MB-osat enged a szerver.

Tehát ftp-vel felrakom, és <swf file="akármi.mp3"> kóddal beágyazom. Ehhez kézzel kreálom a letöltési linket, de azt gondoltam hátha nem kell.

Tévedtem?

0
0
Nagy Gusztáv képe

Én a http://drupal.org/project/filefield_sources modult használom arra, hogy az http://drupal.org/project/mp3player modullal lejátszandó fájlt betegyem a File mezőbe.

Itt látszik élőben: http://kbgy.hu/istentisztelet-mp3

0
0

Nagy Gusztáv