Megjelenített képre ráhúzható, szerkeszthető "layer" jquery-vel vagy bármi mással

gszoke képe

Sziasztok,

Az alább részletezett témában keresnék valakit, aki megvalósításban/oktatásban/javaslatban tudna működőképes, végleges megoldást drupal 6.x alá:

Van egy kész működő weboldal, ahol image tartalomként mezőkkel vannak felvíve képek, alaprajzok, ami views segítségével rendezve vannak és thickbox modullal vannak megjelenítve.
A feladat az lenne, hogy vagy amikor megjelenik a a kép, vagy valamilyen más felületen, az eredeti képre rá lehessen "húzni" egy "réteget" szöveggel, színnel. Ezek a képek alaprajzok, amik területekre vannak felosztva és bérlőknek kiadva. Amikor valamelyik részt kiadják, az eredeti képre "ráírnak" egy kiadva szöveget, és esetleg be is színezik. Majd esetleg ha újra felszabadul, akkor ezt le lehet szedni róla.

Nekem az is jó ha valami olyan megoldást javasoltok, amivel bizonyos részeit át kell alakítani az oldalnak. Modul írás is OK, szóval bármi, ami megoldás.

Privátba is várok mailt megvalósítási javaslattal és hogy mennyiért vállalnád úgy, hogy egy leírást is készítesz a megvalósításhoz: [email protected]

Ha bármi további kérdés lenne, írjatok.

Köszönöm.
Gábor

Drupal verzió: 
leonidasz képe

Imagecache actions modul? Az jó vízjelezésre, hátha erre is lehetne használni..

0
-1
gszoke képe

megpróbálom

0
0