Webshopban a termék "kinézetének" változtatása

gabriella74 képe

Sziasztok,

Újra szükségem lenne egy kis segítségre. A webshopban a termékek ára elé az "Árak bruttó:" szöveget bele szeretném írni. Hol van ez a file ahová ezt bele kell írnom? Ubercart/uc_product/views/ könyvtárba nézelődtem, de ezek nem php állományok.
A segítséget előre is köszönöm.
Gabi

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Geva képe

- a termékhez magadnak kell elkészíteni a templét fájlt pl node-product.tpl.php - ahova a címkét már beírhatod a megfelelő helyre - persze angolul és a t() fgv-nyel a fordításba, a node.tpl.php fájlról is egy másolatot készítve a sminked almappájába...

vagy

- megkeresed az alkalmas függvényt (.inc vagy .module, uc_product mappában), amelyet bemásolva a sminked template.php fájljába, kedved szerint módosíthatod, azaz beleírhatod a címkét, a fent említett módon az angol nyelvű szöveget a fordításba.

hmmm... így már tudod?
nem szép, de
képként is beilleszthető a bruttó szöveg az árat megjelenítő layerben...

0
0
gabriella74 képe

Kedves Geva, nagyon szégyellem magam, mert nem válaszoltam vissza Neked, pedig akartam, de valami miatt elmaradt....Most nézegetem vissza a követett dolgaim és látom, hogy sehol a válaszom. Szóval nagyon köszönöm a segítséget! A "nem szép" megoldást választottam :-).
Köszönöm!

0
0