webform töbszörözés

Justice képe

Sziasztok, ha adott egy kész webform hogyan tudom azt egyszerre több elérési úton használni anélkül hogy a tartalmát újra és újra el kellene készítenem.....magyarul: mentés másként (más néven funkció kellene....

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szantog képe

Azt nem tudom, mire ez mire kell neked, de hogy egyszerre több elérési úton megjelenjen, ahhoz elég, ha gyártasz egy raklap aliast ugyanarra a node, de ennek az ég világon semmi értelmét nem látom..

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

Justice képe

arra, hogy felhasználónként ugyan azt az űrlapot szeretném használni csak más más e-mail settings-el.....ezt pedig csak így tudom megoldani

0
0
Den képe

Nem tudom, hogy akarod feltölteni, de bizonyos alap adatokat lehet tokenből, az aktuális juzerből szedni, esetleg egy kitöltött mezőből.

Átnézném, lehet, hogy az is elég neked. Ha lemásolod az egész formot, akkor annyi helyen kell karbantartanod... Lehet, hogy jó ez neked, de nem teljesen értem miért is kell lemásolni.

Ha pontosan leírnád mit szeretnél (nem azt, hogyan próbálkoztál eddig), akkor szerintem jobban megértenénk a problémát, és segítség is konkrétabb jöhetne. Nem?

0
0
Justice képe

ez egy elsősorban adatbázis jellegű oldal. Tolmácsok, illetve fordítók regisztrálnak, a profil lapjuk értelem szerűen egyedi kell legyen. Adva van egy adott tartalmú webform, aminek elküldésével árajánlatot lehet kérni. Alapesetben minden regisztrált felhasználó megkapja az értesítőt a formról. Viszont azt szeretném, hogy olyan módon is használható legyen, hogy ha csak az adott felhasználó ajánlata érdekli az ajánlatkérőt, az ő profillapjába illesztett form, esetleg linkről form csak az adott fordítóhoz érkezne.....a webform tartalma minden esetben ugyan az, csak az e-mail beállítások változnak profilról profilra. Nem tudom érthető voltam-e?

0
0
Den képe

http://drupal.org/project/node_clone The clone module allows users to make a copy of an existing item of site content (a node) and then edit that copy. The authorship is set to the current user, the menu and url aliases are reset, and the words "Clone of" are inserted into the title to remind you that you are not editing the original content.

Ez a modul nem jó neked?

0
0
Justice képe

könnyen lehet hogy ő lesz az....

0
0