Webáruház

mtom75 képe

ezt a webáruházat szerettem volna kiprobálni

De telepítés megkezdésénél már hibába ütköztem.

Ezt a hibát kaptam

Mit kéne állítani?

Köszönöm Tamás

Drupal verzió: 
Fórum: 
mattil képe

Nem igazán értem mi a baj. Az oldal amit linkeltél egy nyelvválasztó. Mivel alapból csak az angol nyelvet ismeri a kickstart, nyomd meg a save and continue gombot.
Ja és jobb lett volna egy kép, mert ez így elég gáz! Bárki meg tudja nyomni a gombot és telepíteni tud jelenleg a te oldaladra és nevedben..

0
0
mtom75 képe

Köszi, de közben megoldódott a probléma feltelepült, csak nem egészen működik a magyarítás amit találtam.

0
0
mattil képe

A kicstart.po valoban nem egészen jó. Próbáld darabokban, tehát először a drupal alaprendszert, majd a ctools, views, stb fontos modulokat, aztán a commerce elemeit, és csak azt a fordítást tedd fel amire tényleg szükséged van.

0
0
mtom75 képe

Köszi a segítséget a magyarítás már jó.
De szerettem volna ezt a sminket használni, de egy rakás hibát kapok eredményül.
Sőt annyira kiakad a rendszer, hogy még az admin felületről is kiugrik nem is enged vissza míg ki nem törlöm ftp-ről az említett modult.
Nincs esetleg valami hasonló modul, ami ki listázná egymás alá a kategóriákat.

Itt vannak a hibák

Köszi

0
0
mtom75 képe

Csinálom a webáruházat elakdtam annyit szeretnék csak kérni, hogy most létrehoztam a kategóriáknak egy blokkot az "első oldalsávba" ebbe a blokkba hogyan tudok feltenni alkategóriákat linkelhetően? .Pl laptop, tablet, alkatrészek stb. ezek lennének főkategóriák amikor bejön az oldal ezek láthatók és ha valaki rákattint akkor kinyílik és alatta lesznek a termékek.

Itt az oldal

0
0
pityu73 képe

Új kérdés Új téma!
Itt az a szokás minden kérdésednek egy új témát nyiss légy szíves.

A kategóriákhoz taxonómiát ahhoz pedig használhatod a taxonómia menüt. Ez létrehoz neked egy blokkot és ott lesznek a kategóriáid.
Ahogy nézem a commerce_kickstart használod én javaslom inkább először nézd végig mit, hogy oldottak benne még mielőtt átalakítod rengeteg ötleted ad a szükséges modulok használatához. Én a helyedben két telepítést használnák egyet a demónak egyet pedig az átalakításra.

0
0
mattil képe

Egy másik témában már feszegették az Ishoppingot.
Én letöltöttem innen a teljes telepítőcsomagot (disztribúciót), és -igaz localhoston tehát itthon-, de a hozzászólóval ellentétben semmilyen problémába nem ütköztem vele. Szépen megy és egy egyszerű webáruházhoz elegendő is a tudása. Első telepítés után a modulokat frissíteni kell a legújabbra, majd a Drupal alprendszert, aztán ezután kell elkezdeni a magyarítást. Szóval ha nem kell bonyolítani nagyon a dolgokat, akkor ez elég lehet..

0
0
mtom75 képe

ha meg kapom azt a kinézetet ami itt van akkor az jó nekem

0
0
mtom75 képe

Köszönöm működik

0
0
duc-sai képe

Na, ezt gondoltam én is...kb. egy éve, azóta sem sikerült megbirkózni a Commerce-el. Biztos nagyon rugalmasan alakítható, de én pl. a kimenő emailekkel kapcsolatos formázásoknál végleg elakadtam és elment a kedvem. Az Ubercartban van egy alapból működő, egyszerűen kezelhető megoldás, ami működik különösebb bűvészkedés nélkül kezdőknek is (legalábbis én ezt tapasztaltam).

0
0