Visszaáll az adott napra a CCK DATE mező értéke

eFeS képe

Sziasztok,

Megpróbálom értelmesen leírni a bajom, de nem biztos, hogy fog sikerülni.

Adott egy CCK-s mező, amiben dátumot tárolok. Ezt egy "szövegmező felugró dátum naptárral" típusú mezővel jelenítem meg.

A hiba a következő:

  1. Megjelenik az űrlap, amin fel kell vinni az adatokat. Itt minden rendben, felugrik a kis dátum-beviteli ablak, kiválasztom a megfelelő dátumot. A kiválasztott dátum helyesen megjelenik a szövegdobozban.
  2. A dátum rendesen látszik az adott node megjelenítésekor is.
  3. Ezek után valamit szeretnék módosítani az adott node-on. A megjelenő szerkesztő űrlapban a korábban beállított érték ismét helyesen jelenik meg, de ...
  4. amikor elmentem az űrlapot - a dátum mezőkhöz hozzá sem nyúltam! - akkor minden dátum mező értéke az adott napra ("now") változik!!! És teszik ezt annak ellenére, hogy mikor az űrlap megjelent, akkor a helyes, létrehozáskor beirt érték volt bennük...

Mitől van ez? Hogyan tudom megmondani, hogyha már egyszer lett eltárolva egy dátum érték, akkkor azt egészen addig ne változtassa meg - még a node újraszerkeszetésekor sem -, amig újra át nem irom azt?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Nagy Gusztáv képe

Kipróbálnák a felugró ablak helyett a listás megjelenítést? Nekem annyi rémlik, hogy a felugró ablak formátumával szokott ilyenkor gond lenni.

0
0

Nagy Gusztáv

eFeS képe

Köszönöm az ötletet, a listás megjelenítéssel semmi baj nincs, az rendben megy. Itt effektíve ez is jó lehet, de azért továbbra is zavar a dolog.

Szóval a kérdés továbbra is áll: találkozott-e már valaki a hibával, tudja-e a megoldást?

0
0

---------------
Tátrai József
Drupler Kft.
http://www.drupler.hu