Views modulnál egy mező legyen cikkre mutató hivatkozás

kisspepe képe

Sziasztok!

Hát a cím nem biztos hogy a legjobb, de nem tudtam hogy megfogalmazni röviden.

Tehát van egy filmlista tartalomtípusom. Ebben egy jó pár CCK mezővel van összeszedve a film adatai. Ebből a kérdésem szempontjából két mező érdekes, a Cím, mely alapból benne van a tartalomtípusban, és a kép mező, mely a borító képét mutatja és ráklikkelve Lightboxban megjelenik teljes méretben. A többi mező most nem érdekes.

Erre én rá szeretnék húzni egy nézetet. A nézet úgy nézne ki, hogy 2 oszlopos rács elrendezésben megjeleníti a film címét (Cím mező) és a borító képét (kép mező). Amit szeretnék, hogy a cím az egy hivatkozás legyen a film adatlapjára.

A Views-ban a mezőknél néztem a Tartalom: cím-re be lehet állítani, hogy "mező megjelenítése hivatkozásként". Azonban ekkor meg kell adni, hogy milyen címre hivatkozzon. Helyettesítési mintának csak "[title] == Tartalom: Cím"-et ajánlja fel, ami nekem nem jó.

Megpróbálkoztam azzal, hogy első mezőnek felvettem a "Tartalom: Hivatkozás" mezőt, amit elrejtettem. Így már a Cím-nél a következő helyettesítési értéket is megadhatom: "[view_node] == Tartalom: Hivatkozás"

A problémám az, hogy ez mindegyik hivatkozáshoz a "megtekintés" szót szúrja be, és nem az elérési utat. Tehát a hívatkozás amit ez ad: kisspepe.info/megtekintés az helyett pl. hogy kisspepe.info/filmlista/13-harcos

Hogyan tudnám azt megoldani, hogy a cím mező egy megfelelő hivatkozás legyen, és ne kelljen harmadik mezőként megjeleníttetnem a "tartalom: Hivatkozás" mezőt?

Drupal verzió: 
Fórum: 
Paal képe

Nem bonyolítod kicsit túl? Amúgy rossz beállítást nézel!

mező -> Tartalom: Cím
beállításánál a legvégén ott van:
[X] A mező hivatkozzon a tartalomra

Ennyi!

Ha A képet is kattinthatóvá akarod tenni, akkor a megfelelő imagecache presetet kiválasztod „presetname image linket to node” formában, pl.:
„80x80 image linked to node”

0
0

--
Palócz Paal Pál, a drupal.hu admin csoportjának tagja
Ajánlott olvasmány: Eric Steven Raymond - Hogyan kérdezzünk okosan

kisspepe képe

Köszönöm. Nem értem, hogy nem vettem észre.

0
0