Views modul hibaüzenetet küld szerverland.com tárhelyen

vigjanos képe

Frissen felrakott "szűz" 6.19, csak a views modul felrakva-bekapcsolva. Ha engedélyezem valamely meglévő nézetet, (mondjuk archive) akkor az előnézet gombra kattintva a lenti csúnya hosszú-hosszú hibaüzenet jön.

PHP 5.2.12, MySQL 5.1.49 mellett a szerverland.com -on jelentkezik a hiba:

An error occurred at /admin/build/views/ajax/preview/archive.

Error Description: { "display": "\x3cform action=\"/admin/build/views/nojs/preview/archive\" accept-charset=\"UTF-8\" method=\"post\" id=\"views-ui-preview-form\" class=\"clear-block\"\x3e\n\x3cdiv\x3e\x3cdiv class=\"form-item\" id=\"preview-display-id-wrapper\"\x3e\n \x3clabel for=\"preview-display-id\"\x3eMegjelenítés: \x3c/label\x3e\n \x3cselect name=\"display_id\" class=\"form-select\" id=\"preview-display-id\" \x3e\x3coption value=\"default\" selected=\"selected\"\x3eDefaults\x3c/option\x3e\x3coption value=\"page\"\x3ePage\x3c/option\x3e\x3coption value=\"block\"\x3eBlock\x3c/option\x3e\x3c/select\x3e\n\x3c/div\x3e\n\x3cdiv class=\"form-item\" id=\"preview-args-wrapper\"\x3e\n \x3clabel for=\"preview-args\"\x3eArgumentumok: \x3c/label\x3e\n \x3cinput type=\"text\" maxlength=\"128\" name=\"args\" id=\"preview-args\" size=\"60\" value=\"\" class=\"form-text\" /\x3e\n \x3cdiv class=\"description\"\x3eAz argumentumok elválasztása / jellel lehetséges, mintha webcímútvonalak lennének

és még megy tovább-tovább...

Valami ötlet???

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
Balogh Zoltán képe

Nagy valószínűséggel a szolgáltató reklámot szeretne beilleszteni a Views élő-előnézet lekérdezésébe. Ez nem annyira nyerő ötlet. De megtekintve a szolgáltató címoldalát több mint 10 nyelvtani, helyesírási, karakterkódolási hibát látok, több elírás mellett. És ez még csak a kezdőoldal. OMG. Én csak azt az egyet tudom javasolni, hogy válassz egy másik szolgáltatót, ha nem akarsz naponta szívni valamivel. Az egyébként általános probléma, hogy ha nem akarsz éves szinten akár pár ezer forintért sem tárhelyet bérelni, hanem ingyen kell Neked, akkor igen sok ilyenben lesz részed.

0
0
vigjanos képe

Köszönöm a megjegyzést, természetesen nem komoly, éles rendszert akartam ide telepíteni, csak egy barátomnak akartam egy kicsit ezt-azt mutogatni a Drupallal kapcsolatban, de az Ő gépére nem akartam apacsot, wamp-ot, lamp-ot stb. telepíteni.
Csak kiverte a biztosítékot, hogy egy views modult sem lehet ezeknél bekapcsolni.
:-(

0
0