view mező

Richter Miklós képe

Kedves Guruk!
Újra itt a nyaralásból egy kérdéssel. – Ha készítek egy oldalt, amelyek mezőit jogosultsággal látom el, majd a jogosult kitölti és beküldi az adatokat.
Ezután készítek egy lekérdezést, ahol kirakom a mezőket, de azt szeretném, ha megnyitom ezt szerkesztési hivatkozással, akkor egy két általam definiált mezőt ne lehessen módosítani.
Hogy tudnám ezt kivitelezni, mert a jogosultságnál a view- nél csak látható vagy nem lehetőség van. a tábla hivatkozásnál, mező szinten sem lehet állítani, hogy csak olvasható legyen, mert ha itt elveszem az edit-et, akkor viszont a tábla feltöltésnél nem jelenik meg a mező(tartalom beküldés).
Tudnátok számomra segítő jobbot nyújtani??
Köszönettel:
Miki

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
szantog képe

Ha csak nem az Editview modullal próbálkozol, akkor view-ben nem tudsz olyan nézetet csinálni, ami módosítható. Ha rákattintasz egy létrehozott nézetben az edit-re, akkor viszont az alap tartalomszerkesztő oldalt kapod, azokkal a jogosultságokkal, amik a tartalom beküldésénél vannak.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

Richter Miklós képe

Nagyon köszönöm a gyors választ! Tehát a megoldás editview modul! - Hát most letöltöm és próbálom is.

miki

0
0
szantog képe

Neem! Ez csak akkor kell, ha magában a létrehozott nézetben akarsz szerkeszthető mezőket létrehozni.
Ha konkrétan azt szeretnél, hogy a nézetből el tudj navigálni az adott node szerkesztőfelületére, akkor annyit kell tenni, hogy felveszel egy újabb mezőt: Tartalom: Edit link

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.