User reference-nél felhasználónév helyett más CCK adat megjelenítése

Phoere képe

Sziasztok!

Van ötletetek arra, hogy miképpen lehet beállítani, hogy a User reference CCK használatánál a beállított felhasználók felhasználó neve helyett egy, a profile tartalom típusnál használt CCK mező adat jelenlen meg?
A Profile Content modullal node-ban vannak a user adatok, itt van egy Név CCK mező. Ebben van az illető user valódi neve, ezt szeretném megjeleníteni. (Egy sportegyesület honlapján versenyekhez eredményt elért tagok listájához kell ez, ott a usernév elég hülyén nézne ki. Most egyelőre a szabad felhasználónév választást kell korlátoznom és a valódi nevet használni felhasználónévnek. Ez pedig a usereknek kényelmetlen).

Előre is köszönöm a tippeket!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szantog képe

Ha jól emlékszem, a realname module pont ezt csinálja.

2
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

Phoere képe

Köszi!
A Simplenews Realname megvolt, de az másra való, ezt pedig nem találtam (nyilván rosszul kerestem).

0
0

Csökönyi Ferenc

Nagy Gusztáv képe

Phoere képe

Köszi, szantog javaslata alapján már megtaláltam és működik is. Miután megvolt a modul neve, már tényleg nem művészet. :)

0
0

Csökönyi Ferenc

ha5abe képe

De miért nem támogatja a realname modul a többnyelvűséget? Angolra váltáskor is a magyar teljes nevet hozza. Ezen felül, miért cseréli le mindenhol a bejelentkező nevet? Pl. a pathauto -ban nagyon nem kellene.
Én csak arra szeretném használni, hogy a blognál ne azt írja, hogy zvalaki blogja. Van esetleg olyan megoldás, ami használható többnyelvű környezetben és be lehet állítani, hogy hol működjön?

0
0