Ubercart utánvét 20 000 Ft alatt

zionduc képe

D6 + ubercart párosítással lehet olyat beállítani, hogy az utánvétes fizetési lehetőség maximum 20 000 Ft értékhatárig legyen választható?
A megadott értékhatár magában foglalja a vételárat, a szállítási költséget és az utánvét díját is.

A probléma azzal van, hogy a feltételes műveleteknél "A rendelés összegének értéke" feltétel csak a termékek árát figyeli (részösszeg). Nem nézi se a szállítási költséget, se az utánvét összegét, se a kedvezményt.

Ha hozzáadom az uc_conditional_payment modult, akkor a "Compare the cart total to a specified price" ugyan így csak a kosár tartalmát figyeli.

Valakinek már sikerült beállítani ilyet?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
gazsesz képe

A probléma szerintem ott van, hogy amíg csak a kosárban van a termék, addig a szállítási díj nem "élesedik", ezért nem fogja hozzászámolni a rendelés összegéhez.

Amint továbblépsz a rendelő címének megadásához és kikalkuláltatod a szállítási díjat, akkor már az order_total tartalmazza a szállítási díjat is. Viszont, neked mindezek előtt kellene ezeket a műveleteket elvégezni és ez alapján kellene engedélyezni/tiltani az adott fizetési módot.

Sajnos, most nincs kéznél egyetlen d6-os-übercartos tesztkörnyezet sem, így nem tudom kipróbálni.

Lehet, hogy a legegyszerűbb már a feltételeken változtatni, azaz nem 20.000 Ft a határ, hanem abból már eleve levonod a szállítási díjat és úgy adod meg a feltételt, vagy megpróbálod a kondíciókban lemodellezni a szállítási díjat és kedvezményt. Nem tudom, hogy meg lehet-e oldani, ez csak ötletelés.

1
0

Gazsesz

zionduc képe

Pontosan én is erre jutottam, illetve találtam egy régebbi fórumbejegyzést is, amit Ryan írt:
http://www.ubercart.org/forum/support/2774/allow_paypal_wps_only_if_orde...

Well... unfortunately if you're doing this at page load,
I guess you can only really go by the products' subtotal since that's all you'll know at the time.

Viszont ha erre azóta sincs megoldás, akkor az nagyon csapdaszagú :(

A manuális levonás sajnos jelen esetben nem tűnik jó megoldásnak, mert sávos megoldással van kalkulálva a szállítási díj a csomag súlyának függvényében, illetve a végösszeget befolyásolja még az egyéni kedvezmény is (kuponos megoldás).

0
0

Írj rám, ha érdekel a Győri Drupal Használói Találkozó.

gazsesz képe

Szerintem a D6-os übercartot már nem annyira fejlesztik tovább, és sajnos jó pár félbehagyott modullal találkoztam én is.

Sajnos csak ezeket tudom javasolni:
- modult írni/íratni
- a valóságot igazítani a d6-üc képességeihez :)
- áttérni d7-dc-re

Üdv!

0
0

Gazsesz