Tracker megjelenítési hiba

thamas képe

A /tracker oldalon jelenleg kétszer szerepel a "Saját friss tartalmaim" tab. Egyszer a tracker/uid-ra, egyszer pedig a /my-content-re mutat. (Előbbinél az oldal nem található.)

(Ha már írok: biztos nagyon vak vagyok, de árulja el vki légyszíves, mi a különbség a "Minden friss tartalom" és a "Csak friss tartalom" között!)

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
aboros képe

tegnap még nem volt. :)

a minden frisstartalom a hagyományos tracker táblázat.
a csak friss tartalom csak olyan tartalmakat mutat, ami neked tök új, még egyátalán nem nézted meg.

én most például utóbbin keresztül jutottam erre a témára, viszont ezután a beküldés után ott már nem fog nekem megjelenne ez a téma. remélem így érthető.

0
0

-
clear: both;

thamas képe

Elég nagy lemaradásban vagyok az összes téma átolvasását illetően... ;o) Valószínűleg ezért nem láttam a különbséget. De így már teljesen értem. (És még tetszik is!) Köszi!

0
0

Üdvözlettel:
Hajas Tamás

thamas képe

Továbbra is kétszer szerepel a "Saját friss tartalmaim" tab - de gondolom a 404 hiba nem "by-design"! (Gondolom, a felhasználó/követés lista lenne.) De nem működik.

Ráadásul a fülek így nem is férnek el a sminkben.

0
0

Üdvözlettel:
Hajas Tamás

thamas képe

Már csak egy "saját friss tartalmaim" fül van, ami a tracker/uid oldalra mutat és nem működik (404). Elveszett az általam írt bejegyzések listája és nekem hiányzik!

S ha már itt tartunk, én továbbra is pártolnám, hogy legyen lista mások számára is, adott szerző által írt postokról (vagyis hogy ki tudjam listázni pl. azokat a postokat, amiknek a szerzője pp).

0
0

Üdvözlettel:
Hajas Tamás

Balogh Zoltán képe

Ez a probléma onnan jön, hogy van az eredeti tracker modul, ami a /tracker útvonalat definiálja, és van a views-ban a tracker nézet, ami szintén.

Már csak egy "saját friss tartalmaim" fül van, ami a tracker/uid oldalra mutat és nem működik (404).

Ez minden olyan webhelyen előjön, ahol a views csinálja a friss tartalmat, és (azt hiszem) 6.10, vagy újabb Drupalt raktak alá. Ebben már definiálva van egy új helyi menü a tracker/uid hivatkozással, amire kattintva viszont (az útvonalnév keveredés miatt) már a views kapja meg a paramétert (vagy nem), és tele is vágja az error logot, és adja a 404 hibát. A dolog érdekessége, hogy a tracker nézetnek épp van egy uid-ként használatos argumentuma, tehát a dolognak rendben működnie kéne, sőt előnézetben megy is. A gyakorlatban viszont nem.

A d.org-on egy olyan megoldási javaslat van, hogy nevezd át a nézet útvonalát tracker helyett valami másra. Ezt én kiegészíteném picit, mivel így 2 friss tartalom link lesz a navigációs menüben, tehát a core tracker modul menüjét még le kell tiltani, majd egy álnév létrehozásával elérhető, hogy a régi /tracker útvonalra is az új útvonalú nézet jöjjön be (ne kelljen bookmarkokat frissíteni, stb).

Ebben az esetben a kézzel beírt /tracker hivatkozásra a views, a tracker/uid-ra viszont a core tracker modul jön be a helyi menüvel, és már nem száll el. Érdekes, de a views-ban meg nincs ott a helyi menü, szóval nem jó ez így.

Tehát az egésznek az oka, az útvonal keveredés. Ha a views tracker nézete más útvonalnevet kap, akkor minden működik.

0
0
aboros képe

minek az? ott a viewsban a tracker nézet, nem kell a tracker modul semmire, csak útvonalkeveredést okoz.

0
0

-
clear: both;