A [tovább] link a szöveg folytatására mutasson

Szekeres_Juli képe

Amikor egy oldalon több teaser látszik, akkor utánuk szerepel a read more, magyarul tovább link -- ami viszont nem a folytatáshoz visz, hanem ugyanoda, mintha a címre kattintanánk. Így csak annyi értelme van, hogy jelenléte jelzi, van még olvasnivaló a pillanatnyilag látható után, azaz hosszabb az írás, mint amennyi látszik belőle.

Tegnap megint nekiugrottam, de meglepően keveset találtam (lehet, hogy nem jó szavakra kerestem: read more link, teaser), és azokat csak részben értem, illetve nem ugyanez a probléma:
http://drupal.hu/forum/alap%C3%A9rtelmezett-t%C3%B6rzs-mez%C5%91-%C3%A9r...
http://drupal.hu/forum/body-teaser-elt%C3%A9r%C5%91-tartalommal
http://drupal.hu/forum/teaser-k%C3%BCl%C3%B6n-form%C3%A1z%C3%A1sa
http://www.disobey.com/node/1833
http://drupal.hu/forum/nodetplphp-hogyan-tov%C3%A1bb

A Read more link modul csak a link megjelenését alakítja, azt nem módosítja, hogy hova mutat: http://www.jesox.com/posts/read-more-link-module-preview

Az az érzésem, hogy ez nem egyedi probléma, és hogy van rá egyszerűbb megoldás, amihez nem kell a Drupal "lelkében" kotorászni. Vagy ha kell, akkor van rá modul, mert másnak is kényelmesebb oda küldeni az olvasót, ahol éppen tart, és nem a fejléchez, ahonnan még tekerhet, keresgélve, meddig is olvasta már. Kis segítség az olvasónak, ha a teasert formázással elkülönítjük, de így is tekergetni kell, ami nagyon nem ergonómikus. Ha a Wordpress tudja (http://www.rizsanelkul.hu/ vagy http://damjanovich.hu/blog/ vagy http://it-tanacsado.hu/), akkor a Drupalnak is tudja, tudnia kell ;-)

Az olvasott megoldások közül a CCK modulost vélem érteni, ehhez nem is kell mélyre nyúlni, csak minden tartalomtípusból egy variációt készíteni, ami tartalmaz egy külön "teaser" mezőt -- de azt még nem látom át, hogyan fog a [tovább] link a megfelelő helyre mutatni.

2009-ben Gábor kérdezte meg, én még nem voltam tag:
http://drupal.hu/forum/teaser-csak-kicsit-m%C3%A1sk%C3%A9pp
Ő értette a választ -- én még mindig nem egészen :-(

Magamtól valami olyasmire gondolok, hogy az [Összefoglaló elválasztása a kurzornál] gomb a < !--break--> után beszúrja, hogy  <a name="folyt"></a>, és a [tovább] link az xxx.hu/oldalcime#folyt címre mutat.

Kérlek, segítsetek: van valamilyen akadálya így (vagy bármi más egyszerű módon) megoldani, hogy a tovább link a folytatásra mutasson? Esetleg van erre modul?

Köszönöm szépen előre is!

Drupal verzió: 
Fórum: