term_node_count módosítása

kormen képe

Sziasztok!

A kérdésem a következő lenne..

használnám a term_node_count hogy a kategóriás keresés mellett zárójelben meg tudjam jeleníteni hány tartalom van abban a kategóriában. Ez azt hiszem érthető, ilyenből akad egy pár.

A gond az hogy nálam van két view ami tökéletesen ugyanúgy néz ki, szótár csoportosításban listázva vannak a termek. ezek linkek egy másik viewre ami a tartalmakat listázza. az egyik view egy tartalomtípusra mutat, a másik egy másik tartalomtípusra. tehát a mindkét tartalomtípusba tartozó tartalomhoz lehet ugyanazt a termet társítani.

Konkrétan egy állásajánlat és egy álláskeresés is lehet budapest területén de ez mindkét nézetben a zárójelben 1 -et jelent. De a zárójelben most kettő van. Kattintáskor, meg egy eredmény. Mikor azonban az állás ajánlatok közt böngészek, terület szerint a kiirt számban benne vannak az állás ajánlaton kívül az állás keresések is. Így lehet hogy mucsaröcsöge körzetében ír 3 munkalehetőséget rákattintva meg üres, mert ott spec 3 munkakereső figyel.

Tehát jó lenne ha a term node count figyelne hogy az adott view mely kategóriát listázza.

Meg tudom oldani valahogy? esetleg egy beviteli mezővel kibővíteni ami a querybe beékeli amit akarok? -> $amitakarok pl:

$sql = "SELECT tid, COUNT(tid) AS count FROM {term_node} tn INNER JOIN {node} n ON tn.vid = n.vid WHERE tid IN (%s) AND n.status = 1  $amitakarok  GROUP BY
 tid";

Ötlet? Nézegettem a módokat, modulfejlesztéseket, de jól jönne egy kis rúgás :)

Kormi

Drupal verzió: