"Termékduplázódás" webkatalógusban

kispi92 képe

Az übercart webkatalógus moduljával kínlódom még mindig (de már csak egy kicsit!) és most az lenne a gondom vele, hogy a katalógusban szereplő "főkategória" összesítő számlálója (ahol is zárójelben összegzi az adott főkategória alá eső termékek számát) nálam úgy jelenik meg, hogy az összes alkategóriába tartozó terméket összegzi a rendszer... Ezzel csak az az egy problémám van, hogy Én szeretném azt elérni valahogy, hogy az egyidejűleg több alkategóriába is besorolt termékeket EGYSZERRE CSAK EGY TERMÉKNEK TEKINTSE az adott főkategórián belül - vagyis ne legyen benne ez a "termékduplázódás" az összesített számoknál.

Én megpróbáltam a taxonómia beállításoknál is valamit átrendezni, hogy ez megfelelően működjön, de nem sikerült. Valaki tudná esetleg a megoldást (ha ugyan létezik ilyen)???? ;)

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
kispi92 képe

Nem tudja senki sem, hogyan lehetne kiküszöbölni ezt a kis problémát...? Úgy tudom, valahol az übercart katalógus blokkjánál ki lehetne kapcsolni ezt a termékszám-kijelzést, csak sajna nem találtam ilyesmit! :(

Valaki tudna segíteni?! ;)

0
0

Forgalomnövelés üzleti alapon...

kispi92 képe

1xerű ez a dolog mint ahogy én gondoltam??? :(

0
0

Forgalomnövelés üzleti alapon...

Paal képe

7. Ne up-olj

Ha a témádra nem érkezik egyből válasz az azért van mert vagy nem tudnak, vagy nem akarnak neked segíteni. Légy türelmes és ha kell fogalmazd át újra a problémádat. Soha ne hozd fel egy hozzászólással a témádat, mert ez illetlen dolog itt.

0
0

--
Palócz Paal Pál, a drupal.hu admin csoportjának tagja
Ajánlott olvasmány: Eric Steven Raymond - Hogyan kérdezzünk okosan

kispi92 képe

ezt a problémát másképp megfogalmazni.... :P

/ez van, most mit tegyek?/

0
0

Forgalomnövelés üzleti alapon...

aboros képe

0
0

-
clear: both;

szikar képe

Kapcsold ki a katalógusban a számláló megjelenítését. A látógatódat szerintem úgysem az fogja érdekelni, hogy mennyi termék van az adott kategóriában (legalábbis engem nem szokott).

0
0
kispi92 képe

A katalógus beállításoknál nézem, és van egy ilyen lehetőség hogy "Display node counts in the catalog breadcrumb" de nekem mellette nincsen pipa!

Máshol nem találtam ilyen számláló beállítást, pontosan hol kéne néznem? Szeretném kikapcsolni ezt a számlálókijelzést, előre is köszönöm a segítségét annak, aki megmondja hogy hol lehet ezt kikapcsolni! ;)

0
0

Forgalomnövelés üzleti alapon...

fox mulder képe

A katalógus beállításoknál legalul:
Catalog block settings -> Display node counts in the catalog block

0
0

Fox Mulder

kispi92 képe

annyit tesz, hogy az "Oldalak számának megjelenítése a katalógus blokkban..." szóval elég érdekesen fordították le szerintem ezt angolról magyarra!!! :o)

0
0

Forgalomnövelés üzleti alapon...

fox mulder képe

Hát igen, "érdekesen", bár szó szerint. "Oldal" helyett a "termék" talán szerencsésebb volna.

0
0

Fox Mulder

szikar képe

Pedig ott kell kikapcsolni. Itt egy képernyőkép ami ezt a beállítást mutatja, élő weboldalon. (bocsi kicsit nagy lett a kép)

0
0
kispi92 képe

volt bepipálva annál a résznél, hanem csak a mulder által írt legalsó jelölőnégyzetnek a kikapcsolására tűntek el a számok a katalógus-menüből.... De lényeg az hogy most már sikerült eltüntetnem végre a számokat. :D

0
0

Forgalomnövelés üzleti alapon...