Termék foglalás funkciók fejlesztése Ubercart webshophoz

sgabe képe

Egy használt gyermekruha webshop projekthez keresünk valakit, aki besegítene a fejlesztésbe, mivel nem egy szokványos webáruházról lenne szó. A következő funkciókra lenne szükség:

Termék foglalás időzítve
A vásárló maximum 10 darab terméket foglalhat le, egyenként legfeljebb 8 napra. A lejárat előtt 1 nappal e-mail értesítőt kap a vásárló a foglalás határidejének közeledtéről. Az idő leteltével a foglalás automatikusan megszűnik. A Kosárban lévő terméket is van lehetőség lefoglalni.

Lefoglalt termék feltételes megrendelése
A lefoglalt termék adatlapján látható a foglalás lejárata a többi felhasználó számára. Valamint lehetőség van a foglalás lejártát követően azonnal megrendelni a terméket, vagyis az automatikusan bekerül az adott vásárló Kosarába.

Rendelések összegzése
Az áttekinthetőség érdekében egy közös oldalon megtekinthető a Kosár tartalma, a Lefoglalt és a Feltételesen megrendelt termékek. Ehhez kapcsolódóan itt található vázlat a kívánt Kosárról és a Rendelések oldalról.

Egy teljesen új projektről van szó, de nagyjából ezek azok a funkciók, amik plusz kapacitást ígényelnek. Jelentkezni a kapcsolati űrlapomon keresztül lehet március 1-ig, referenciák és ár megjelölésével.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: