Taxonomy-val szervezett menüpontok problémája

SzeFe képe

A következő probléma megoldásában kérek segítséget:

1., Az oldalra bejelentkezek.
2., Minden nagyon jól működik azonban…
3., …az olyan menüpontokra kattintva, amik „/taxonomy/term/” útvonallal vannak szervezve, a „bejelentkezés nélküli” felhasználók jogosultságát –képernyőjét kapom. Olyan mintha „megkettőződtem” volna. Az aktuális „státuszom” olyan mint az oldalra látogató bárkié, viszont az „Aktív fölhasználók” között ott látom a saját nevemet. A „navigációs blokk” helyén, viszont a „Bejelentkező blokk” kéri, hogy jelentkezzek be, ha akarok.
4., A továbbiakban az „Anonimus”-oknak megfelelően mozoghatok az oldalon, viszont, ha a böngésző „Ugrás az előző oldalra” gombjával visszalépkedek addig a pontig, mielőtt arra a bizonyos menüpontra kattintottam volna, ismét visszakapom a bejelentkezett jogosultságaimat és az ennek megfelelő képernyőt.

5., Ha a fönti módon „megszerezve” az „Anonimus jogot” ismételten bejelentkezek, akkor az „Aktív felhasználók” között kétszer vagyok feltűntetve ugyanazon a néven. Tovább nem próbáltam "feszíteni a húrt", nem próbáltam tartalmat beküldeni ilyen állapotban. Kétszer kijelentkezve rendben lévőnek tűnik minden, a "klónozott" felhasználó mindegyike ki tud lépni a felületről.

Mi lehet a gond?

A segítséget előre is köszönöm: SzeFe

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: