Taxonomy kép menü

csoky80 képe

Üdv

Ha van valakinek ötlete, örömmel venném a következő problémám megoldásához:

Felcímkéztem a tartalmaimat - azt szeretném, hogy ne egy címkefelhő jelenjen meg, hanem minden "szótár elem"-címke mellé lehessen rendelni egy képet és ezeket lehessen listázni a tartalomba.

(Olyan, mint az übercart ahogyan listázza a Catalog mezőt - ott is hasoló, minden termékcsoport mellé lehet rendelni egy képet és ha a Catalogra kattintasz akkor egy szer a termékcsoportok képei jelennek meg, ha valamelyikre rákattintasz, akkor az adott termékcsoportban található termékek).

Addig eljutottam, hogy a Taxonomy elemek mellé tudok képet rendelni, sőt a taxonomy List modullal blockként ki is tudom listáztatni, de ott a szöveg is mellette és ha a blockot a tartalomba teszem be akkor eleég csúnya.
Még próbálkoztam a taxonomy Image nak a megjelenítésével is, de az nem sikerült :(

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
csoky80 képe

Eddig probalkoztam a Taxonomy Menu, Taxonomy List és a Taxonomy Image modulokkal - ezekkel a fent leírt eredményeket értem el...

0
0

Most épp ezt bütykölöm http://online-vallalkozas.com/drupalsuli

opera11 képe

Nem teljesen tiszta, hogy mit szeretnél, de a Taxonómia Term image támogatja a Views és persze a taxonomyt is és lehet vele blokkot is csinálni, tehát nagyeséllyel összelehet vele rakni amit szeretnél.

0
0