Taxonómia szótárhoz hogyan tudok sminket rendelni?

simont képe

Sziasztok!
Kezdő lelkes drupálos vagyok. Nem találtam megoldást sehol a problémámra.
A weboldal 6 sminket használ. Egy taxonómia szótárhoz, és az összes kifejezéséhez szeretnék egy sminket hozzárendelni. Vagyis, minden tartalom ami ehhez a szótárhoz kapcsolódik, az egy bizonyos sminkel jelenjen meg. Megoldható ez?
Előre is köszönöm a válaszokat!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
makgab képe

Egy próbát megér, lehet hogy erre gondoltál:
http://drupal.org/project/taxonomy_theme

1
0
simont képe

Bekapcsoltam a Taxonomy_theme modult, viszont nem tudom hogyan működik, nem tudom beállítani(próbálkozom, ismerkedem vele). Esetleg tudnál valami linket ahol erről a modulról van leírás, lehetőleg magyarul, de ha angol, az sem baj. Nem találtam eddig semmit, a README.txt-ben pedig a beállításokról nem sok van írva. A Taxonóbiában, az Übercart Katalógusát kellene beállítanom, hogy egy bizonyos sminkel jelenjen meg. Köszi!

0
0

SimonT

makgab képe

simont képe

Köszönöm!
Ahogy lesz időm, megnézem! Valószínű holnap.

0
0

SimonT

simont képe

Köszönöm szépen a segítséget, megoldódott a probléma. A Taxonomy_theme modul beállításait, a Themekey felületén tudjuk beállítani. Taxonómia szótárhoz is tudtam sminket rendelni, és szükségem volt még hogy az útvonal álneveknél is tudjak sminket beállítani az url-hez. Húú, nagyon jó ez a modul! Meg a Drupál, is fantasztikus! Köszönöm még egyszer a segítséget!!!

1
0

SimonT

csakiistvan képe

Views-t használtál e már?
Van neki egy default taxonómia megjelenése, amit ha bekapcsolsz, mobilabb, sminkelhetőbb, könnyebben templatezhető kimenetet kaphatsz..

1
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

simont képe

Igen, használtam már views-t. A megjelenítendő tartalmak már views-ban vannak, konkrétan, az übercart Katalógusáról lenne szó. Egy views-t megjeleníthetek egy views-ban?

0
0

SimonT

leonidasz képe

themekey modullal szép szabályokat lehet felvenni, ha jól emlékszem ezt is be lehet rá állítani.

2
0
simont képe

Themekey modullal már volt dolgom. Megnézem mindenképp!
Kössz!

0
0

SimonT