Tartalomtípusok beállítása

Anonymous képe

Üdv!

Minden jól működött, aztán egy tiszta telepítést csináltam.

Az Inline modullal oldottam meg eddig, hogy automatikusan megjelenítette a képeket a tartalomban.

Esküszöm, mindent ugyan úgy állítottam be és telepítettem, de most nem működik.
Észrevettem azonban valamit, ami a gond lehet.

A Tartalomtípusoknál az alábbi lehetőségek vannak ugyebár:

A csatolt fájlok automatikus megjelenítése:
- Tiltott
- Csak a bevezetőben
- Csak a teljes nézetben
- Az bevezetőben és a teljes nézetben

Nos, itt hiába állítom be bármelyik hármat (nem "Tiltott" verziót), amint elmentem a beállítást, ismét "Tiltott" beállításra ugrik.

A Beágyazó beállítások is rendben, jó képméretet állítottam be és a link helyett a "Csak a kép megjelenítése" van beállítva.

Szinte minden beállítás variációt megtettem már, ami ezeknél lehetséges, hátha, de visszaugrik a Tiltottra és gondolom emiatt nem is jeleníti meg a képeket, csak a csatolmány hivatkozását.

A legbosszantóbb dolog, ha már valami egyszer működött, de később sehogy se akar...

Drupal verzió: 
Atyla képe

Újabb fejlemények:

Csináltam egy drupalt a saját gépen és ott be tudtam állítani a dolgokat, majd felmásoltam a tárhelyre és így ott is maradt a beállítás.

De ez csak a probléma megkerülése, ezért csináltam egy szűz telepítést a tárhelyen és megpróbáltam állítani azt, ami korábban ment.

Sorrend: szűz telepítés, beállítás. Csakhogy amíg az Inline nincs fent, addig ez a választási lehetőség nincs is. Így kénytelen voltam élesíteni, majd újból próba.

Az Írás és Oldal résznél sikerült beállítani, hogy automatikusan megjelenjen a csatolmány, ha a formátuma engedi.

Ahol továbbra sem működik: ha egy új Tartalomtípust hozok létre, akkor nincs lehetőség ennek állítására, mindig visszaáll a Tiltott beállításra.

Keresgéltem az adatbázisban, hol tudnám manuálisan rákényszeríteni, de eddig még nem találtam meg azt a kódrészt és hát nem is ez lenne a megoldás.

Tehát csak az új Tartalomtípusoknál nem engedi beállítani, akár mit is csinálok az Inline modullal (inaktívvá teszem, majd megint aktívvá, stb.)

0
0
csovi képe

Azt hiszem, hogy minden tartalomtípushoz külön engedélyezni kell, hogy lehessen hozzá file-t csatolni. Ha ez nincs engedélyezve, akkor nem is lehet majd megjeleníteni. Nem tuti, hogy ez a baj, csak ez jutott eszembe.

0
0