Többnyelvű webhelyen nyelvfüggetlen oldalak.

Nord képe

Sok leírást találtam már oldalak többnyelvűsítéséről, de az én problémámra még nem találtam megoldást:
Adott egy webhely, ami nagyrészt statikus Page típusú oldalakból áll.
Fel van telepítve az i18n, és ezek az oldalak le vannak fordítva három nyelvre.

A webhelyen (legalábbis a kérdés szempontjából releváns részen) egy saját menü van, nem elsődleges/másodlagos, ami úgy van megoldva, hogy minden menüpontból tartalmaz három példányt, minden nyelvből egyet, és mindig csak a kívánt nyelvű jelenik meg.
Ez jól is működik.

A gond az, hogy vannak nyelvfüggetlen oldalak is. Ezeknek létrehoztam egy új tartalomtípust. Azt szeretném elérni, hogy ezek nyelvtől függetlenül megjelenjenek a menüben, azonban hiába próbáltam ki mindenféle beállításkombinációt, ezt nem sikerült elérnem, ezek az oldalak csak a magyar nyelvnél jelennek meg.
Ezeken is megjelenik a nyelvválasztó blokk, és működik is.

Hogyan lehetne azt elérni, hogy ezek az oldalak nyelvtől függetlenül megjelenjenek a menüben annélkül, hogy minden nyelvhez külön verziót hozok belőlük létre?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Pasqualle képe

A gond az, hogy azoknal a tartalom tipusoknal ahol a tobb nyelv tamogatasa ki van kapcsolva (tiltott), az a tartalom nem nyelvtol fuggetlen hanem az alapertelmezett nyelven jon letre (amint be van kapcsolva a locale modul).
itt a hibabejelento: http://drupal.org/node/258785

szoval a megoldas az, hogy
a node nyelvet atallitod nyelvtol fuggetetlenre (admin/content/node),
a hozza tartozo utvonal alnev (url alias) nyelvet atallitod nyelvtol fuggetlenre (admin/build/path),
es igy a menupontnak mar meg kell jelennie, ha az admin/settings/language/i18n oldalon a "Content selection mode:" "Current language and language neutral."-ra van allitva..

0
0
Nord képe

Sajnos ez sem vált be, bár nem próbálkoztam vele túl sokat, mert változtak a megrendelői igények és a probléma tárgytalanná vált.

0
0