Smink feltöltés hiba

nroland16 képe

Sziasztok!

Akadt egy kis problémám az drupal oldalammal kapcsolatban. Sminkeket keresgéltem neten,és telepítgettem egyet-kettőt. Nos itt el is akadtam..Vagyis ott,hogy csak kettőt sikerült kipróbálnom. Azóta ugyanis ha felrakok egy-egy sminket,akkor nem jeleníti meg nekem az oldalon. Admin-->sminkek menüben nem lehet kiválasztani a feltöltött sminket.

A sminkek a drupal 6.x. szériáhóz jók elvileg. A beach sminket sikerült egyedül behoznom vele. Valaki tudja mi lehet a gond?

nroland16

Drupal verzió: 
Fórum: 
Nagy Gusztáv képe

Smink fájl kicsomagolod, hogy 1 könyvtárad legyen?
Azt az 1 könyvtárat másolod a sites/all/themes alá?

0
0

Nagy Gusztáv

nroland16 képe

Smink kicsomagol,azt a könyvtárad meg bemásolom a themes mappába. (egyetlen könyvtár és abban az adott téma elemei)

Rosszul csinálom így? Eddig működött így a dolog :(

0
0
gergely képe

nem a themes mappába kell másolni, hanem a sites/all/themes alá. a themes mappát neked kell létrehozni az all-on belül.

0
0

---
Tévedni mindenkinek szabad, csak a mérnöknek észre kell vennie.

nroland16 képe

Én nem ezt írtam? Lehet én nem értem csak...

Itt a kép. Nekem fos neobase regisztrációm van és ott ugye alapból a drupal van telepítve,méghozzá emígyen.
http://kepfeltoltes.hu/090713/drupal_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ott az a themes mappa,mégpedig ez már korábban kiderült itt,hogy ez az ALL-on belül van állítólag. De leírtam,hogy eddig így működtek a sminkek és hogy jelenleg is máködik egy "beach" nevezetű smink.(az más kérdés,hogy az sem 100%osan)

Ami még fontos lehet ide,hogy valami gáz van lehet a drupalommal,mert ha pl. frissítek egy modult vagy egy újat akarok felrakni,akkor miután felmásoltam a szerverre,az oldal nem jön be. Csak egy nagy fehérség jelenik meg semmi más.

Találkoztatok már ilyennel gondolom. Remélem könnyen megoldható a probléma

0
0
Nagy Gusztáv képe

Elfogyott a memória, ez mindent magyaráz.

Néhány modult ki kellene kapcsolni, és úgy próbálkozni a sminkkel.

0
0

Nagy Gusztáv

nroland16 képe

Kikapcsoltam az átlalam feltelepített modulokat,de így sem jó. És ha frissíteni akarok egy modult,akkor is a fehér halál jön be. Ha a frissített modult letörlöm,akkor visszaáll a rendes oldal.

Na de a sminkeknek ehhez mi köze lehet?

Jah,és honnan tudom,hogy mikor fogyott el a memória?

0
0
aboros képe

akkor elfogyott a memória, onnan lehet tudni, hogy fehér halált látsz. :)

a többi kérdéseddel javaslom keresd meg a neobase ügyfélszolgálatát, mi nem ismerjük az ő rendszerüket, halvány gőzünk sincs, hogy a drupalban amúgy soha elő nem forduló hasonló jelenségeket milyen neobase-specifikus dolog okozza. sokkal előbb kapsz választ, ha egyből őket keresed.

0
0

-
clear: both;

nroland16 képe

Végül sikerült felrakni egy új sminket és átalakítgatnom a magam ízlésére. Nem értem még mindig,hogy mi lehetett a gond...
Illetve az egyiket tudom... Az egyik smink nem is volt jó drupal 6 alá.(A) Benéztem azt. De a többinek mennie kellett volna. Na mindegy,lényeg,hogy most jó az egyik smink.

Az időzített feladatok meg néha lefut néha meg kiírja,hogy nem lehetséges... Lehet neobase szívat ? :-)

0
0
Paal képe

Kedves Pal!

A 32M mire nem elegendo? Milyen program az, aminek a mukodesehez statikusan a memoriaban kell tartania 32M adatot? (ez ugy kb fel ora folyamatos zene vagy 2db 14bites 12mpx-es digitalis kep adobe rgb raw formatumban)

Szoval ha a felhasznalok ugy kivanjak, akkor majd emeljuk ezt a limitet, de ez jelenleg programozasi hibanak tunik inkabb, mint realis igenynek.

NeoBase.hu

és egy következő (öntömjén) reakció részükről:

Kedves Pal!

Kb 3000 drupal oldal fut jelenleg a neobase alatt ezeknek ha csak 10%-a hasznal egyenileg telepitett modulokat, akkor is legkevesebb 300 potencialis reklamalonk lenne. De a 3000 viszont nem csak core rendszert kapott hanem melle meg fel tucat egyedileg telepitett modult ami core melle lett telepitve es erdekes modon soha senki nem jelezte, hogy gondja lenne vele pedig eleg szep dolgokat tudnak muvelni igy kerem konkretan a modul nevet sziveskedjen megirni mely nem mukodik.

Mi a sz@rnak használnak egy rakás felesleges, ráadásul béta modul? Nekem pont egy sem kellett volna, mert tök feleslegesek.

Szerintem felejtős.

0
0

--
Palócz Paal Pál, a drupal.hu admin csoportjának tagja
Ajánlott olvasmány: Eric Steven Raymond - Hogyan kérdezzünk okosan

aboros képe

nem akarom ám itt ezt kivesézni. totál nem a mi problémánk ez, nem a mi kompetenciánk, nem a mi.. stb.. semmi közünk hozzá. kb mint az extrához annyi közünk van. (amíg nem volt neobase, az extrások támadtak ugyanezekkel kb)

azért a "mire nem elég 32M" az érdekes, ezek szerint az imagecache úgy ahogy van programozási hiba, mert a GD2 memory limitre 96M az ajánlatuk. És ha jól értem nem statikusan kell a memóriában tartani ennyit, hanem a futásra lehessen ennyit lefoglalni, arról van szó. de lehet nem értem jól.

mindegy is, off ez itt már :) ha én lennék a neobase, saját fórumom lenne, mint a site5nak. vagy bármelyik másik nagynak. túl sok az egyedi dolog, amire mi itt nem tudunk megoldást adni még akkor se, ha rájövünk mi a baj. a legtöbb amit a neobasen nem megy a nemtommi dolgokkal tehetünk az, hogy a neobase ügyfélszolgálatra irányítjuk a delikvenst kedvesen.

0
0

-
clear: both;

nerika képe

Teljesen egyetértek a fentiekkel.
A Neobase a lehetőséget adja,én csak élnék vele,ha lehetne,de ez a bizonyos sokat emlegetett fehér oldal dolog vette el a kedvem régebben is az egésztől,ahogyan most is,hogy újra próbálkoztam:((
És már kérdezni sincs kedvem meg reklamálni sem mindezek után ,
és miután amiket már órák óta itt ezen a Fórumon is olvasok.
csak ismételni tudom a többieket és ez egyáltalán nem vidít fel.
És tényleg éppen ez jutott már nekem is az eszembe - ezért is írok, hogy bizony elég fura és szemtelenség is szerintem,hogy nincs saját Fórumja a Neobase-nak, hanem egyenest ideirányít.
Az a sokat emlegetett "support" sem tudom ezek szerint,hogy mivel foglalkozik,
de a módosított Drupaltól is kiráz a hideg,
miközben most 2. napja kínlódok megint a fránya fehér oldal problémával és csak a törlés megy.
Sajnos,azt hiszem törlöm teljesen az egészet és végleg elfelejtem a Neobase-t.
De sajnálom nagyon.
2 napom ingyen potyára...:(

0
0
outofloop képe

Sziasztok!
Én egy linux szervert üzemeltetek amin több drupal oldal is fut.
A php biztonsági szintet állítottam így az összes drupal oldal fehér lett. Ezek után vissza tettem az eredeti php.ini-t és minden vissza állt az eredeti állapotba. Ebből arra következtettem, hogy a szerveren lévő php biztonsági szintjének meg kell felelnie a drupalon használt összes modulnak és sminknek ellenkező esetben jön a fehér oldal.
Remélem segítettem.
Üdv. mindenkinek!!

0
0