Saját smink készítése után eltűnik a menüm, illetve érdekesen viselkedik!

Qkacz képe

Kedves közösség!

A következő a problémám. Készítek egy saját sminket, teljesen függetlenül a többitől. Egyelőre a következő fájlokból áll: smink.info, page.tpl.php, style.css

A sminket megpróbáltam ráhúzni egy már nagyjából késznek mondható oldalra, amin jelenleg a Garland smink üzemel. Az oldalon két menüm volt Admin és Főmenü, melyek függetlenek a primary illetve secondary menüktől.

A problémám az, ha átváltok a saját sminkemre, akkor ez a két menü egyáltalán nem található meg a blokkok listájában. Viszont ha új menüt veszek fel akkor az már igen, és ha vissza váltok a Garland sminkre akkor ott is 'megmarad' az újonnan felvett menü. (és ott látszik is a listában a két régi menü)

Gyorsítótárat töröltem, a menük engedélyezve vannak, nem tudom mi lehet probléma. Gondoltam, hogy a template.php -t kellene felépíteni, de akkor hogy lehet, hogy egy új hozzáadott menüpont meg látszódik?!

Előre is köszönöm a segítségetek!

Drupal verzió: 
Fórum: 
Qkacz képe

Na ettől fakadok sírva.
Két napig kerestem a problémát, 3X csináltam újra a templatet. Most feltöltöttem az éles rendszerre a sminket ahol minden gond nélkül működik! Azért ha hasonlóval találkoztatok érdekelne mi ennek az oka.

0
0
pp képe

- smink elkészít
- bekapcsol
- régiókat módosít (töröl egy már létezőt amiben a két menü blokkja van)
- blokkok eltűnnek

pp

0
0