saját karbantartási oldal css nélkül

balazsgabi képe

Üdv Mindenkinek!

Nem vagyok biztos benne, hogy a Doman Access a hiba oka, csak sejtem. Van egy oldalam ahol a DA a főnök és azt tapasztaltam, hogy ha egy oldalt karbantartok (saját maintenance.tpl), akkor a csst csak abban az esetben húzza rá - ami egyébként ugyanaz mint az oldalé, tehát a saját css-ben deklaráltam azt a pár dolgot ami ide kellett - ha az index.php ra érkezik a látogatás, vagy aliassal ellátott url. Ha viszont domainem.hu/node/17 (még akkor is ha létező) akkor pedig css nélkül töltődik be az oldal. Ez csak azért gáz, mert a Google ugye nem csak a főoldalt tárolja és ha valaki olyan linkről érkezik ami nem a főoldal akkor csúnya. (szerintem)

Másik két oldalnál ahol nincs DA, ott nem tapasztaltam ilyent és azokon is csak egy saját css-em van. Találkozott már valaki ezzel?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
eager képe

Ez nem ott kezeli a problémát ahol keletkezett, de elméletileg segíthet, és több szempontból is hasznos lehet:

Ha lehetne adni minden URL-nek aliast, akkor meg lehetne próbálni, hogy a Global Redirect modul összefér-e a Domain Accessel; ha igen, akkor a G.R. 301-el átirányíthatná az összes node-os url-t az aliasokra, amik, ha jól értem, szépen jelennek meg (plusz megszabadulnál a duplikált tartalmaidtól).

http://drupal.org/project/globalredirect

Arra érdemes figyelni, hogy a halom új 301-es átirányítás a Google számára felforgatná a webhelystruktúrádat, tehát a sitemap.xml-(eke)t is jócskán hozzá kéne igazítani az új felálláshoz, meg újraküldeni...

0
0
balazsgabi képe

Igen, ez segít, mármint nem megoldani a problémát, hanem elfedni. Nem olyan eget rengető, hogy e miatt ne tudnék aludni, csak gondoltam már valaki belefutott ebbe és van valami amit benézek.

Viszont ennek kapcsán (domain access és az alias) egy új téma, mert eddig a teljes délelőttöm rá ment, de még nem találtam meg a megoldást.

0
0