Profilos dolgok

Molesz képe

Hello mindenki.

Lenne egy kérdésem. A profiloknál még anno régen beállítottam, hogy ki lehessen tölteni a felhasználó által használt PDA típusát és a rajta futó operációs rendszert. Ha valaki megnézi a profilt, akkor rá lehet kattintani, és ott van kilistázva a többi olyan tag akinek ugyanolyan PDA-j van.

A kérdésem az lenne, hogy miképp oldható meg az, hogy kattintás után a PDA képe jelenjen meg, és alatta a lista.
Remélem érthetően írtam.

Drupal verzió: 
Fórum: 
aboros képe

tudsz egy linket mutatni?

0
0

-
clear: both;

Molesz képe

http://kgp.hu/profile/profile_tipusneve/asus%20p535

Itt azoknak a listája van akik asus p535-ös PDA-val rendelkeznek. Azt szeretném hogyha az oldal tetején megjelenne az adott pda képe. De ha nem megoldott ,akkor az is jó lenne, ha a profilban jelenne meg automatikusan.

0
0
aboros képe

nincs jogom megtekinteni az oldalt dzsi... :)
gyere ircre az gyorsabb kicit

0
0

-
clear: both;

aboros képe

szóval, ha megnézed a forrást, van a body -nak egy ilyen osztálya: page-profile-profile_tipusneve-asus-p535

ez alapján azt célzol az oldalon amit akarsz, csak úgy kell kezdened, hogy body.page-profile-profile_tipusneve-asus-p535 ..

pl:

body.page-profile-profile_tipusneve-asus-p535 #content-area {
background: transparent url(images/pda/asus-p535.png) no-repeat scroll right top;
}

így gondoltad?
persze a pda képét neked kell elkészíteni és minden egyes lehetséges típusra be kell írnod kézzel cssbe, hogy melyik kép tartozik hozzá és persze ha megváltozik valamelyiknek a neve, akkor az osztály is változik majd és borul a bili. lehetne rá valami automatikus szisztémát is kitalálni, de nem hiszem, hogy érdemes. pláne, hogy úgy is tudtam simán regisztrálni, hogy pda típusa: nincs pdam, oprációs rendszer: agy 1.0-dev, kedvenc programok: drupal...

;)

0
0

-
clear: both;

Molesz képe

Akkor lehet hogy így marad. Azért köszöntem a választ. Lehet, hogy elöbb valami listát kéne kitalálnom a profilba, ami alapján ki lehetne választani a típust, és akkor talán nem lesz agy 1.0 oprendszer PDA-ra.

0
0
Molesz képe

És mivel megnyitottam a topicot, szerintem nem kéne így hagyni, kitörölni meg felesleges. Mivel a topic címe egy adott témáról szól, szerintem lehetne ide írni ötleteket profil szépítésére, esetleg funkciók bővítésére. Félreértés ne essen, nem az én oldalamhoz kell ötlet, hanem azért, hogy aki a profilok bűvítésén gondolkozik, az itt megtalálja azt amit keres. Szerintem. De offoljatok ám szét ha nem jó ötlet :).

0
0
nevergone képe

Itt nincsenek "gyűjtőtopicok", akinek valami konkrét problémája van, az majd nyit egy új témát a konkrét kérdésével.

0
0
aboros képe

gondolom van kb 20 pda típus ami a legáltalánosabb,
arról vágni 20 képet nem egy nagy ügy, utána meg már csak hússzor be kell írni ugyan azt amit oda felírtam neked és mindegyikben át kell írni a típust a megfelelőre.. kopipészt-fu

aminek meg nem adsz meg ilyet (pl agy 1.0-dev) annak meg nem jelenik meg semmi.

olyan meg, hogy megváltozik egy pda típus neve, nem hiszem, hogy előfordulna túl gyakran.

0
0

-
clear: both;

Molesz képe

Nem rémített meg semmi. Igazából átgondoltam a dolgokat. Mivel vannak olyan emberek akik nem tudják leírni pontosan a típus nevét. Ilyen esetben lehet akár több 100 termék is. Tehát lehet hogy inkább egy listából kiválasztós dolog kellene először, és utána rendelném hozzá a képet.

0
0