Problémamentes szerver-szolgáltatók

ggot képe

Üdv

Elégedetlen vagyok jelenlegi szolgáltatómmal (tiffany&hurts kft) semmit sem képesek megoldani, de azt legalább jó drágán...

Keresnék egy olyan szolgáltatót ahol megfizethető áron (havi 5000alatt) lehetne egy párszáz megás tárhelyet szerezni a .com-os domainnevünkhöz, aminek megfelelően nagy a sávszélessége akár napi néhányszáz-néhányezer tengerientúli látogató kiszolgálásához is, illetve nem jelent problémát a "clean URL" beállítása sem sőt még a googlebotot sem küldi el a francba. Ha ismertek ilyet, tudtok ajánlani azt megköszönném.

Egyúttal keresnék valakit aki a drupal szerver és a háttéradatbázis hatékony költöztetésében tudna segíteni, mert a szervernek a lehető legkevesebb ideig kell nem elérhetőnek lenni.

köszönettel : Murányi Pál (szerver : www.worldoflagas.com, e-mail : [email protected])


Az anonymous hozzászólásokat és a saját céget reklámozókat törölni fogom. Többszöri próbálkozás esetén egyéb általam sem szeretett lépésre fogom elszánni magam. Köszönöm megértéseteket. pp (Palócz István)

Frost képe

Nos én havi 1690Ft-ot fizetek átszámolva a tárhelyemért ami 750GB, és korlátlan My/Postgre SQL áll rendelkezésre, korlátlan Email címek, Subdomainek, FTP ozzáférések meg ami csak kell. Ami korlátozás a a havi adatforgalom, ez 75GB havonta. Sebességét pontosan nemtudom megmondani de annyi biztos hogy egyik Európai szolgáltató sem veszi fel vele a versenyt, ezt a NetKey tulajdonosa merte kimondani. Nézz körül náluk: www.siteground.com

0
0
Gabor képe

Leveleztem velük, mert nem volt tiszta, hogy mennyibe is fáj nekem domain-enként pluszba a szolgáltatás, aminek amúgy szvsz jó az ára és sokkal szinvonalasabbnak tűnik mint pl. az Interneteurope.

A levélváltásból az derült ki, hogy a .hu neveimnek nekem kell gondoskodnom a fentartásáról, hogy rájuk mutasson, de befogadni karbantartani nem tudják.

Van ezzel ellenkező tapsztalat, infó?

Amúgy meg "kiröhögtek" azzal a forgalommal, ami az Interneteurope számára elfogadhatatlan volt. Azt mondták tök felesleges ezért VPS szolgáltatást fizetnem. Nyugodtan beleférek a sima hostingba.

Tehát, ha mégis váltanék, akkor ide mennék és keresnék egy ócsó domain helyet.

0
0
Antal Adrienn képe

Én a www.interneteurope.hu-t használom és nagyon elégedett vagyok velük.Bruttó 12240.00 HUF 1 évre 1 db domain névvel együtt, Extra: Ajándék SQL adatbázisok. Nézd meg, tetszeni fog.
Adrienn

0
0

Adrienn

Gabor képe

Nagyon nem ajánlom! Szétszort idétlen társaság. Talán, ha jétákból magadnak akarsz csinálni egy oldalt ....

0
0
retronom képe

mert nem bírták a terhelést!

0
0
Gabor képe

Szerencsére nekem még az első évi díj kifizetése előtt kiderült, hogy nem bírják a "terhelést". Havi 10 ezer látogató :) Amúgy meg képtelenek voltak egy szabályos és pontos számlát kiállítani a szerződésben szereplő adatokkal, tételekkel.

0
0
eMeLA képe

Akkor jó. Nem csak minket nem bírt a szerver :))
Ezenkívül állandóan megtölti valami a tárhelyet szeméttel, és az nem a Drupal....
Mi rövidesen költözünk.

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

tamoca képe

tamoca
www.webtar.hu
nem a legolcsóbb, de stabil minőség.

0
0

tamoca

Molesz képe

Én a hostingabc-t ajánlom. Ingyenes szervert ad a már létező Domain névhez. 3 giga tárhellyel. Az oldalam ott van, és nincs vele probléma. És hogy meddig lesz ingyenes? Idézek:

Sokszor felteszik ezt a kérdést nekünk.
 
1. A HostingAbc-nek MINDIG lesz ingyenes szolgáltatása. Viszont nem titkolt szándékunk, hogy azt a csomagot amit most adunk azt nem fogjuk később ingyen adni ilyen formában ahogy van. Nem akarok elhamarkodott kijelentéseket tenni, viszont valószínü, hogy "csak" 500Mbyte-ot adunk majd ingyen - a magasabb csomagok pénzért lesznek. De ez előreláthatóan kb jövő év közepétől lép majd érvénybe
 
2. Ha most regisztrálsz és bevezetjük a fizetős csomagokat, akkor ugyanennyiért amennyit most fizetsz - vagyis ingyen - fogod továbbra is használhatni azt amit most kapsz. Tehát 3GByte + satöbbi ami le van írva a csomagban jelenleg az oldalon ugyanúgy megmarad. Soha nem fogunk pénzt kérni azért amit egyszer már ingyenesen odaadtunk ...
 
3. Nem fog megszűnni ... Nem ez a célunk 

www.kgp.hu

0
0
Magus képe

Én a http://web-szerver.hu/ -t használom, és nincs vele problémám. A support kérdésekre átlag 1 órán belül válaszolnak és segítenek.

0
0

- - - - -
Orseolo Magus
[email protected]

Gabor képe

Én most az EV2-nél vagyok (ex Ensim). Tulajdonképen elégedett vagyok velük. Szerintem ég és föld egy egyszerű hosting és egy virtuális szerver, mégha marketing okokból próbálják mosni is sok helyen a különbséget.

http://www.ensim.hu/webszerver.html

0
0
Tman képe

Drupal 6.4-es oldalam hibátlanul megy 128Mb-memória limit és 3Gb-tár havi 30Gb-forgalom mellett 0Ft - referencia http://www.ingatlantulajdonostol.info minden modul műxik hibátlanul .htaccess -engedélyezett ellenben más free tárhelyszolgáltatóval. Support segítőkész mindenben. Csak ajánlani tudom. Üdv Tman

http://www.newhosting.hu

0
0
dióhéj képe

azt nem tudod megmondani véletlenül, hogy a MySql adatbázis méret mekkora lehet?

0
0
thamas képe

Köteleztek a megjelenítésére vagy magadtól raktad ki? Ha az utóbbi, akkor miért?

(Egyébiránt ez uaz a modell mint a hostingabc - csak ott most nem lehet regisztrálni...)

0
0

Üdvözlettel:
Hajas Tamás

Tman képe

Nem kötelező egyáltalán. (mint a HostingABC-esetében) Ha kirakom a reklámjukat, akkor a későbbiekben magasabb prioritást és egyéb extrákat adnak érte.

0
0
sgabe képe

Én a HostGatornal vagyok április óta. Kicsit lassabb a hazai sávszél, de a szolgáltatás tökéletes. Minden felmerülő problémát pár óra alatt megoldottak. Gyakorlatilag minden korlátlan és CPaneles adminisztrációs felületről állítható. Van kipróbálási lehetőség, ha nem tetszik visszakapod az árát és még átköltözni is segítenek. Adminisztráció gyakorlatilag nulla, PayPalon keresztül fizetve 1 perc után használható a szolgáltatás.

Ha a jövőben nem is válna be, egy dolog azért (majdnem:) biztos: soha többé hazai szolgáltató. Szerintem...

0
0
crt képe

Ez az oldal célközönségétől is függ. Egy olyan oldalt, aminek a látogatói leginkább magyarországról érkeznek nem biztos, hogy jó ötlet külföldön hostoltatni (de szép szó).
Az, hogy itthon megfelelő szolgáltatót találj, vagy saját szervert használj már más kérdés.

Üdv: Zoli

0
0
sgabe képe

Itthon vagy saját szervert használsz, vagy jóval drágább tárhely szolgáltatást vásárolsz. Ha a hazai sávszél nem okoz problémát olcsóbb és jobb is a külföldi szolgáltató.

0
0
nevergone képe

Vannak idehaza is problémamentes szolgáltatók, természetesen nem két fillérért...

0
0
thamas képe

Mit jelent? Mondasz egy oldalt, amit meg lehet nézni?

Köszi!

0
0

Üdvözlettel:
Hajas Tamás

sgabe képe

hogy az internet szolgáltatóknak kisebb a nemzetközi sávszélességük mint a hazai, ami megmutatkozik az elérési időkben is, ezért érdemesebb lehet a belföldre szánt weboldalt belföldön hosztolni

én az Éretlenek oldalt üzemeltetem az aligátornál, csúcsidőben (május-június) napi 5-6 ezer látogató, egyszerre több mint 100 online felhasználó szokott megfordulni rajta, érezhető a különbség a hazaihoz képest, de eddig semmi probléma nem volt vele

0
0
thamas képe

Egyszer régebben ráakadtam már az éretlenekre, most megnéztem megint egy öreg gépről átlagos net kapcsolattal nem tűnt fel, hogy lassú lenne. Kösz az infót!

(Egyébként szép munka az Éretlenek. Gratula!)

0
0

Üdvözlettel:
Hajas Tamás

James53 képe

Én is régóta közdök ilyen problémákkal, és számomra a nagy áttörést ez hozta:

www.hostmonster.com

Semmi cicó, profizmus! .hu-s domaint nem tudsz vele létrehozni, de .com-osra kiválló. Mivel com-ra nincsenen olyan szoros jogi megkötések, ha most online fizetsz kb. 5 perc múlva már tudod használni a .com-os tárhelyedet (persze a DNS szervereken való elterjedése pár nap), aminek a mérete korlátlan :) , valamint az általad létrehozható domain-ek száma szinén korlátlan. Hasonlo dolgok voatkoznak az adatbázisokra, ami nem csak MySQL alapú lehet. Mindez mellett a "C" panelje által magad tudsz menedzselni minden szerverbeállítást, de alapértelmezés szerint teljesen Drupálkompatibilis. A C panel segítségével a szokványos hazánkban megszokott menedzselési tulajdonsoágokon túl gyakorlatilag szinte minden technikailag létező konfigurációt, szolgáltatást felhasználó barát módon tudsz kezelni.
Van DEMO loginja, egyetlen e-mailcím megadása nélkül belülről meg tudod nézni.

Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Jah az ár: én két évre regisztráltam be ez caca 30 eHUF-ba került mostanság. A kedvezőtlen devizaárfolyam mellett is elég baráti ára van, ha leosztod havi díjra, egy olcsób hazai árat kapsz meg.

0
0

- Szabó Gábor -

"Előre minden élharcos, akinek a jelmondata az, hogy - amég élsz, alkoss"

thamas képe

Kösz a tippet!

Mondasz olyan webhelyet, amit ott tárolsz?

0
0

Üdvözlettel:
Hajas Tamás

James53 képe

Kettőt tároltam eddig én személyszerint.

Az első kifutott, jelenleg nem él. A másik pedig fejlesztés alatt áll, egy pályázatíró cégnek készül, kb. 3 hét van még a készreállításáig, addig sajnos nem mondhatok domaint.
Mind a két esetben Drupal 5.8 at használtam/ok.

Egy kedves barátom , aki szintén a hostmonstert használja Ő üzemeltet egy oldalt bár az Wordpress - > http://www.hungarianseo.com/

Ha valóban érdekel a dolog a C panelbe mindenképp érdemes belenézni, nagyon árulkodó.
Egyébként a funkcióinak jó ha az 5%-át használom, de ha valami konkétum érdekel megnézem szivesen, bár találsz az oldalon "livechat" lehetőséget, valamint telefonszámot is, persze az itthonról meggondolandó.

Tisztelettel,

0
0

- Szabó Gábor -

"Előre minden élharcos, akinek a jelmondata az, hogy - amég élsz, alkoss"

James53 képe

Találtam egy jó kis videót, a fickó picit "parasztvakító" jelleggel, de 12 perc alatt felállít egy tejes zárt tartalmi rendszert, amiből egy két hasznos dolga kibukik a hostmonsternek, valamint a 3dik percnél érdemes figyelni milyen opciók sorakoznak fel a bal oldalsávban.

http://www.continuityblueprint.com/12minute.html

u.i.: mielőtt bárki kérdezné - nincs szerzősédesem velük :)

0
0

- Szabó Gábor -

"Előre minden élharcos, akinek a jelmondata az, hogy - amég élsz, alkoss"

thamas képe

Köszi a linket a filmre, amint lesz időm megnézem. Az előző hozzászólásban adott linket is köszi! Mint fentebb, itt sem tűnt veszélyesnek az oldal elérése! :o)

0
0

Üdvözlettel:
Hajas Tamás

dj képe

vagyok jó ideje: http://www.infotechna.hu/linux_hosting.html

A maxi kevesebb, mint 1000 forint / hó ~1 GB tárhely. Kevés dolgot nem tudtam elintézni velük.

Üdv!
Dudás József

0
0

Üdv!
Dudás József