A poll modul két hónap után nem enged szavazni

Ping Vince képe

Sziasztok!

Hónapok óta kifogástalanul működött a Drupal 6.x alapú weboldalam, de most támadt egy kis gond, érzésem szerint a poll modullal.
Kezdettől fogva úgy állítottam be, hogy szavazhasson a be nem jelentkezett felhasználó is.
Tegnap be akartam küldeni egy új szavazást, amikor azt a hibaüzenetet kaptam, hogy a szerver nem tudta kiszolgálni a kérést, túlterheltség miatt. Az új szavazás nem jött létre.
Azóta bármit csinálok, nem tudnak szavazni a látogatók. (Én, mint admin, igen. Bejelentkezési lehetőség pedig nincs a honlapon.)
Ki- és visszakapcsoltam a blokkot, küldtem be új szavazást, futtattam böngészőből a cron-t, a jogosultságokban megvontam, majd visszaadtam a jogot a júzereknek szavazásilag, de semmi változás. Tehát amikor valaki meglátogatja a honlapot, már eleve az eredményt látja, nincs is lehetősége szavazni.

Előre is köszönöm, ha érkezik segítség vagy tipp.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szantog képe

Próbáltad a modul kikapcsolása után a teljes eltávolítást, majd utána visszakapcsolni? Viszont ez törli a korábbi szavazásokat is.
Ha hozzáférsz az adatbázishoz, én még megnézném, hogy nincs-e a poll a poll_choices táblában valami rendkívüli.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

Ping Vince képe

Ennyire nem értek hozzá. Ha a teljes eltávolítást választom, utána hogy tudom visszakapcsolni?

0
0
szantog képe

Ugyanúgy. Ezzel csak eltávolítod az adattáblákat, de ettől még a modul a könyvtárban van, utána simán visszakapcsolod, és újraépíti a táblákat.
De csak akkor csináld, ha nem sajnálod a korábbi szavazásokat.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.