$node->content[...] igazítása

makgab képe

Hi!

Egy theme_...() fv-ben létrehozott $node->content[...] igazítható drupalból v. ezt inkább css-ből oldjam meg?
Pl. vmi ilyesmi van meg:

<?php
function theme_mymodule_buttons($node) {
	$node->content['mybase'] = array(
			'#value' => l(t('MyButton'), 'mybase', array('external' => FALSE, 'attributes' => array('id' => 'like-submit-button')) ),
			'#weight' => -50,
			);
	$node->content['files-anchor'] = array(
			'#value' => l(t('Attachments'), '', array('fragment' => 'attachments', 'external' => TRUE, 'attributes' => array('id' => 'like-submit-button')) ),
			'#weight' => -49,
			);
}
?>

Egyszerűen csak annyit szeretnék, hogy a két link (id="like-submit-button") ne egymás mellett legyen, hanem az egyik a bal, a másik a jobb szélen.
Szóval ezt inkább css-ben?

G.

Drupal verzió: 
nevergone képe

Igen, ezt CSS segítségével célszerű megoldani.

0
0
aboros képe

a két linknek ne ugyan azt az idt adjad. egy idből egy html lapon csak egy lehet. azért hívják idnek. :) amiből több lehet az meg a class. szóval vagy classt adj nekik vagy ne ugyan azt az idt.

és igen, css.
végülis semmi akardálya, hogy az l() -el az $options['attributes'] -on keresztül inline csst égess bele abba, de az nem valami okos.

a modulod mellé pakolj egy csst és ezt a modulod adja hozzá az oldalhoz. aztán a sminkben meg majd felülírhatja aki akarja.

(minek a sminkfüggvény egyébként? semmit nem csinál csak hozzáadja a két linket... ehhez nem kell sminkfüggvény, pakolhatod egyszerűen a hook_view -ba is:)

0
0

-
clear: both;

makgab képe

igen, köszi. Az egyforma id csak elírás.

G.

0
0