Nem indexelődik a keresés

leonidasz képe

Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy nem engedi beindexelődni a tartalmat csak 27%-ig. Bárhányszor kattintok az újraindexelésre. Utána lefuttatom a cront és semmi változás.
356 nodot kéne lefuttania... Ha adminként vagyok az oldalon akkor kiad mindent a kereső, de ha csak sima regelt vagy nem regelt userként keresek akkor nem dob ki semmit.

Tipp?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Nagy Gusztáv képe

Az újraindexelés azt jelenti, hogy eldobod az addigi indexelt infókat, és újra kezded az indexelését. Szerintem csak a cront kellene futtatnod néhányszor, hogy felmenjen 100%-ra.

A tartalmak elérhetőek névtelenül?

0
0

Nagy Gusztáv

szantog képe

Nekem ilyen akkor volt, amikor egy tartalomra rules-szal átirányítást húztam, nem bírta beindexelni, mert állandóan eldobta egy korábbi node-ra. Mondjuk nekem a cron is megfőtt tőle asszem.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

leonidasz képe

Türelmetlen voltam, tényleg csak ki kellet várni a cron futtatását.
De sajnos így is csak félig kész, mivel az alap kereső az megy, de az uc search products nézet az nem ("kész uc oldalt kell befejeznem"). Az a fura, hogy hogy néha kidobja a terméket, néha meg nem :S

0
0
leonidasz képe

http://test.lefutur.hu a bal oldalán van egy árra szűrős kereső. Ez nem plusz modul, views jeleníti meg az eredményt, de a blokkot nem. nem tudok rájönni h miért nem működik akkor ha ki vagyok jelentkezve.
Kidob 3 terméket mindig, de az csak egy külön blokk, nem az eredmény...
Nincs cck mező, viewsal nem tudom alakítani a blokkot, csak az eredményt.
Ezen az oldalon megy: ajandekferfinak.hu, de nem jövök rá h mi a különbség

Van vkinek tippje rá?

0
0