Nem érem el az install felületet!

szeretember képe

Sziasztok!

Új vagyok, úgyhogy ne haragudjatok ha nagyon buta kérdéssel zavarlak titeket :)! Joomlat használtam eddig és szeretném kipróbálni a Drupal -t! Feltöltöttem a 6.13-as verziót a tárhelyemre amihez a nokiaguru.hu van hozzárendelve. MySql adatbázist létrehoztam gondoltam akkor mehet is az install. Itt kezdődik a probléma : teljesen üres oldal jelenik meg /install.php -vel és /index.php -vel is! A file-okat a győkérbe töltöttem fel tehát nincs semmiféle más könyvtár amire esetleg hivatkozni kéne. Keresgéltem máshol is de sajnos nem találtam ezzel a problémával foglalkozó topikokat ha nem voltam elég körül tekintő akkor elnézéseteket kérem! Előre is köszönöm a segítségeteket!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
aboros képe

milyen szerver, milyen tárhely?
a fehér képernyő önmagában semmit nem mond, a szerver-logban mi van?
install.txt, readme.txt elolvasása megvolt?

0
0

-
clear: both;

Nagy Gusztáv képe

Pl. létrehozol egy info.html néhány szavas állományt. Felmásolod. Ha ez megjelenik a böngészőben a http:=//nokiaguru.hu/info.html oldalon, akkor Apache rendben.

Ezután pl. info.php, csinálsz beleteszel pl. egy <? phpinfo() ?> sort, feltöltöd és teszteled. Ha megy, akkor PHP rendben.

Ha mindkettő megy, akkor gyere ide vissza, és számolj be a tapasztalatokról. Ha nem megy, akkor jelezd a szolgáltatódnak, mert ő a ludas.

0
0

Nagy Gusztáv

szeretember képe

Köszönöm a segítségeteket, valóban a szolgáltató volt a ludas! Próbálok gyorsan tanulni és hasznos tagja lenni a drupal közösségnek :)

0
0