Minden nap tömeges levélküldés sablon alapján, Messaging Framework használatával

delykj képe

Sziasztok!

A következő a feladatom, ehhez szeretnék ötleteket, tanácsot kérni:

1) Az oldalra regisztrálók listákat hozhatnak létre, amibe tetszőleges számú partnerük adatát fel tudják venni (pl. Név, E-mail, stb), így egy partner listával rendelkeznek.
2) Ha bizonyos feltételek teljesülnek, akkor az év egy adott napján legyen levél küldve az adott regisztrált felhasználó bizonyos partnereinek (akikre a feltétel teljesül). A tömeges levélküldéshez sablont (minden regisztrált felhasználó hozhasson létre egyedi sablont, ne csak egy globális site sablon legyen) használjon és az üzenet küldéshez használja a Messaging Framework-öt.
A feltétel bármi lehet, pl. az adott partner azon a napon született és a rendszer küld neki egy névre szóló kedveskedő levelet. A feltételek teljesülését minden nap egyszer ellenőrizze Cron-ból és a tömeges üzenetküldést darabolással oldja meg, lehetőleg használva a Job queue modult.

A 2) pont megoldására szeretnék tanácsot kérni, mert a Notifications modul szolgáltatásai úgy tűnik nem felelnek meg a célnak. Tudtok-e olyan modult, amivel a fenti megvalósítható vagy ehhez egyéni modult kell írni?

Válaszotokat előre is köszönöm.

Üdv,
Kristóf

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
york képe

En nem tudok hasonlo modulrol sem, igy azt mondom sajat modul.

0
0
delykj képe

Köszönöm.

0
0