Megzavarodott views/chaostools + megoldás, kezdőknek kötelező!

szantog képe

Ezt muszáj vagyok megosztani, egyrészt, hogy nekem is jobban megmaradjon, másrészt hogy más kezdő ne kövesse el ezt a hibát:
A CTools és a view visszakapcsolása után kaptam folyamatosan a hibaüzenetet:
* warning: include_once(modules/views/theme/views_content.views.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/***/httpdocs/site/includes/theme.inc on line 286.
* warning: include_once() [function.include]: Failed opening 'modules/views/theme/views_content.views.inc' for inclusion (include_path='.:') in /var/www/vhosts/***/httpdocs/site/includes/theme.inc on line 286.

Egyszerűen nem bírtam felfogni, hogy mit akar a CTools a saját views_content.views.inc -jétől a views modul könyvtárában. Drupal.org-on mindent átnéztem, ami vele kapcsolatos, bújtam a kódokat, hogy mit akar ez tőlem.

A megoldás szörnyen triviális, és tanuljon belőle minden kezdő:
Amikor néhány hónapja elkezdtem a drupallal bohóckodni, a modulokat permanensen a core /modules könyvtárába pakoltam. Később rájöttem, hogy ez nem biztos, hogy a legjobb, ekkor kezdtem a sites/all/modules könyvtárat használni. Néhány modul azonban ott maradt, és volt, ami frissítés miatt kétszer is megtalálható volt.
Na így veszett össze a views a ctools-szal, és így kellett teljes reinstallt csinálnom a core /modules-ben maradt néhány modullal, átrakva mostmár a megfelelő helyre.
Ráadásul nem csekély teljesítményjavulás volt tapasztalható, miután rendbe szedtem a dolgokat.

És akkor egy kérés, remélem, nem túl pofátlan: Ha lenne olyan tapasztaltabb drupalos, aki szánna néhány naponta némi időt, hogy ránézzen, mit barkácsolok, szívesen csinálnék neki hozzáférést. Ugyan egész jól elvagyok már drupalban, és gyakorlatilag amit akarok, meg tudom csinálni, de mint látszik, hajlamos vagyok még alapvető dolgokat nem figyelembe venni.
Ebben kérnék segítséget, baromi precíz igyekszek lenni e téren, tegnaptól pl Issue Trackerrel dokumentálom a munkámat. :) Email: [email protected]

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: