Működő Drupál rendszer újratelepítése

Lukacs.Krisztian képe

Sziasztok,

Van egy működő webhelyem saját szerveren, ami alatt 5Mysql 6.6 drpal fut.
A honlapot meg a drupal 4.x idokbol upgradeltem fel es egyre tobb rejtelyes hibat produkal. (nem lehet atirni a site nevet, nem lehet szinezni a sminket, stb...)

A drupal konyvtaron tobb honlap is fut, es azok gond nelkul tudjak hasznalni ezeket a funkciokat, igy arra jutottam, hogy a problemas siteom adatbazisaban lehet osszegabajodva valami. (alap modulokat hasznalok csak, de 93 tabla van az adatbazisban, ha felteszek egy uj rendszert es bekapcsolom ugyan azokat amoduilokat akkor ott csak 65 tabla lesz az adatbazisban...)

Arra gondoltam, hogy feltelepitek a meglovo multi site kodkeszletre egy teljesen uj drupal 6.6 -ot es atteszem a regi adatbazisbol a tartalmakat es usereket. csak a tartalmakat es sz usereket.

Szerintetek milyen tablakat dumpoljak ki? Melyik tabla miert felelos es mivel van kapcsolatban?
Users, node tablakat attoltve a tartalmak megjelennek az admin feluleten, de a nyito oldalon csak ures bekezdesek vannak. (tobb oldalon keresztul lapozhatok.)
Milyen tabla szukseges meg minimalisan? (ha nincs menu es rovid webcimek nem probelma, azokat gyorsan osszerakom kezzel.)

A site nem tul nagy (360 node van benne + 250 koruli komment), viszont eleg nagy ahhoz, hogy nekialljak kezzel copy - paste -vel attenni a tartalmakat.

Csinalt valaki ilyet?

Drupal verzió: 
pp képe

Ne ezt csináld!
Az egyik oldalon user_load és node_load, a kapott eredményt serializálod és egy fájlba lemented. Majd a másik oldalon user_save és node_save. Persze egy picit bonyolítja a helyzetet, hogy ha van törölt node-od vagy user-ed, ezeket egy save/delet párossal át kell ugrani azt az id-t. ;) Én írtam egy olyan install profile-t ami egy 4.6.9-es Drupalból kiszedett csv-ket importált be, de féle az nem működne neked.

pp

0
0