location mezők

d.pryke képe

Sziasztok!

Location 6.x-3.0 modult használnék, de nem jóóó..
Nem tudom beállítani, hogy az adott tartalomtípushoz a location által felkínált mezők közül (location name, city, postal code, fax, stb stb) mit szeretnék látni a node beküldő formon és mit nem. Korábban lehetett állítani ezt a modultban de ebben a verzióban már nem lehet. Kerestem, hogy hátha áttették a modul konfigurációs lapra, de nem találtam sehol. Nem tudom elképzelni, hogy direkt kivették volna, így effektív használhatatlan a modul.
Találkozott már valaki ezzel a gonddal? Esetleg a logikán változtattak?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
opera11 képe

van olyan, hogy "Locative information" és abban olyan, hogy "Collection settings", azt nem tudom, hogy korábban hogy volt, de a legújabban így van

0
0
d.pryke képe

Ebben csak 3 dolgot tudok állítani:
Location form weight
Collapsible
Collapsed
de azt nem, hogy mondjuk ne kelljen a node beküldésekor megadni a "location name-t" a countryt stb. Neked több beállítható dolog szerepel ebben a részben?

0
0
opera11 képe

Nekem van egy kinyitható Locative information, ebben van még négy további nyitóka:
-Number of locations: Hány helyet adhatnak meg
-Collection settings:hogyan jelenjen meg, illetve itt vannak nekem ilyen húzókás vackok(mint a blok áttekintésénél) meg egy lenyíló menü, hogy:Dont collect, Engedélyezett, Require, Force default
-RSS Settings
-Display Settings

Mondjuk nálam sem működik 100%-osan, pl betettem ,hogy az additional infot ne kérje, de mégis kéri, pedig zsír új rendszer volt...Szóval egy picit búgos, nem lehet, hogy frissítettél korábbiról és az a baj? Próbálj uninstalt talán..

0
0
d.pryke képe

Szia!
Köszi az infót, akkor nálam van a bibi.
Nekem ez hiányzik: "itt vannak nekem ilyen húzókás vackok(mint a blok áttekintésénél) meg egy lenyíló menü, hogy:Dont collect, Engedélyezett, Require, Force default"

Nem frissítettem, frissen installált rendszerre tettem fel a modult:S
Neked mik vannak bekapcsolva a modulon belül? (bár mondjuk kapcsolgattam mindent és nem jött elő :() Tuti ugyanazt a verziót használjuk? (nálam Locaion 6.x-3.0 van egy Drupal 6.8-on)

0
0
d.pryke képe

No, rájöttem, hogy az volt a baj, hogy én IE-vel néztem. Csak FF-ben látszik a dolog.

0
0