Lenyeli a drupal az applet-et

ahnot képe

Probléma: adott egy panorámaképet megjelenítő applet(teljesen jól működik, teszteltük szimpla htmlben), ami a szerkesztés után tökéletesen megjelenik, de, ha újból lekérjük néha be sem akarja tölteni, vagy Java consol érzékel hibát benne.
Teszteltük több böngészőn, kb az esetek 5-10%-ban működik normálisan.
Az applet részei a sites/default/panorama vannak a szerveren.

Drupal verzió: 
Fórum: 
aries képe

Ez így kevés ahhoz, hogy segíthessünk. Kellene egy webcím, ahol meg tudjuk nézni. Illetve mit jelent az, hogy „szerkesztés után”? Mit szerkesztesz, hogyan stb.

0
0
ahnot képe

mivel önkormányzati a cucc, ezért felsőbb utasításig nem is élesíthetem
A node törzsébe "no format-tal" van beillesztve, utána mentem, akkor még esetleg megjelenik.
Azóta próbáltuk több gépről is a belső rendszerben, de azoknál is vagy be tölti(és működik), vagy nem(és errort jelez a java)

ez az applet:

http://kepfeltoltes.hu/view/101215/applet_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

0
0

ahnot

aries képe

Ha bekerül a HTML forrásba, akkor onnantól már nem függ a Drupaltól. Máshol lesz a hiba. Az <applet> jelölés amúgy is elavult, írd át <object>-re és próbáld úgy.

0
0
szantog képe

Most lehet, hogy a kóros artisteerfóbiám mondatja velem, de garlanddal működik?

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

ahnot képe

kellene, hogy működjön, hanem a saját sminkjében.
Olyan esetleg még lehet, olyan, hogy a kiszolgáló sebessége miatt nem tudja betölteni az ImmerViewer.jar-t? És ezért ír ki mindig hibát?

0
0

ahnot

aries képe

Azt nem írtad, hogy hibát ír ki. Mit mond a hibaüzenet? (De még egyszer, valószínű, hogy a hibának semmi köze sincs sem a sminkhez, sem a Drupalhoz.)

0
0
snufkin képe

azert kerdezte szantog h garlandban mukodik-e, hogy leszukithessuk a hiba forrasat, ebben az esetben a smink lehet esetleg felelos (de ehhez ugye core theme-ben is tesztelni kell).

0
0
ahnot képe

A hibaüzenetben az nyomta ki, hogy source not found.

Közben összedugtuk a fejünket a programozóval/rendszergazdával, és csak arra lyukadtunk ki, hogy a kiszolgáló szerverrel(a rendszerünk központiján van) van a probléma.

Köszönöm a segítséget!

0
0

ahnot