Lapozás lightbox-szal galériában

Gnép képe

Üdv mindenkinek!

Volt már hasonló topik, ami már cirka 1 éve halott. Oda írtam egyet, azt javasolták, nyissunk neki új témát.

Tehát a problémám a következő:
Lightbox-szal csak a galéria adott oldalán található bélyegképeket tudjuk kinagyítani, ergo nem lehet vele végigzongorázni egy 90 képes galériát, ha egy oldal csak 15 bélyegképet tartalmaz.
Kérdésem, hogy ennek kiküszöbölésére létezik-e már valamiféle megoldás (a galéria összes képének egy oldalra zsúfolásának kivételével).

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szantog képe

Ezt lightbox-szal hagyományosan nem fogod tudni megcsinálni.

Valami következő varázslásra gondoltam, elég advanced smink trükk, de biztosan működik: A lightboxban történő léptetéshez ugye a linkek kellenek, valamint, és hogy egy [group]-ban legyenek a linkek lightbox rel-jei.

Csinálsz egy nézetet, amiben az összes kép linkje, és csak a linkje szerepel, amelyre kattintva lightboxban megjelenik a kép, és végig lehet lapozni.

Ebből a nézetedből kvázi egy layert csinálsz a galériád képei _fölé_ css-ből. Szépen beméretezed a linkeket, hogy akkorák legyenek, mint a galériák képei. Amíg dolgozol rajta, lehet neki egy background-color: #000, hogy lásd, hol jársz, és position absoluttal a galériád fölé igazítod úgy, hogy a linkek pontosan a képek fölött legyenek. A keretdivnek overflow hidden, egy text-indent: -9999px az a tagre, és kész is.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

Gnép képe

Elég bonyolultnak hangzik, mindenesetre köszönöm a választ! Ha egyszer sikerül összeszenvedni ezt a megoldást, mindenképpen megírom! :)

0
0

-
Üdv:
Gnép

Gyuree képe

Bár lehet, hogy nem ez lesz a megoldás a problémádra, de én gallery assist-ot használok a galériáimhoz, amit egyszerűen össze lehet hozni a lightboxal.

0
0

Bíró György