Látszólag nem működő logout

palagyik képe

Sziasztok!

A problémám a következő lenne. Van egy Drupal oldalam, amin Normálra állított gyorsítótárazás mellett fellép a következő jelenség:

Belépek egy felhasználóval, majd kilépek, és látszólag nem történik meg a kilépés. A portál főoldala a belépett állapot szerint jelenik meg. Láthatók azok a menük, amelyek a belépett felhasználóknak, stb. Azonban a kilépés megtörténik valójában, mert amikor egy ilyen belépett felhasználó számára elérhető menüre kattintok, akkor a honlap kéri, hogy adjam meg a belépési adataimat.

Ez a jelenség Tiltott gyorsítótárazás mellett azonnal megszűnik. Egy tárhelyszolgáltatónál fellép a hiba, egy másiknál nem, de én éppen oda akarom rakni a honlapot, ahol ez az érdekes jelenség tapasztalható.

Mi lehet a gond? Mivel sürgősen indítani kellene a portált, és ezt kikapcsolt gyorsítótár mellett nem szeretném megtenni, így bármilyen ötletet szívesen fogadok. Lehetőség szerint megpróbálom a javaslatokat kipróbálni, hátha valamelyik segít.

Az esetleg még fontos infó lehet, hogy ha a jelenség fellépésekor (amikor már kattintottam a kijelentkezésre, de látszólag nem léptem ki), megnyomom FF-ban a ctrl+shft+r-et, akkor betöltődik normális állapotában a portál főoldala.

Köszi minden ötletet!

Drupal verzió: 
Fórum: 
Nagy Gusztáv képe

a böngésző gyorstárából látszik úgy, hogy nem léptél ki. Van beállítva Minimális gyorstár élettartam? Ha igen, mit tapasztalsz kikapcsolva?

0
0

Nagy Gusztáv

palagyik képe

Nem volt beállítva minimális gyorstár élettartam, tehát "Nincs" értékre volt állítva. Én a böngésző gyorstárára azért nem tudok gyanakodni, mert ahogy említettem egyik tárhelyen nem jelentkezik a hiba, a másikon igen.

0
0
puli122 képe

Most költöztettem át az oldalam egy új szolgáltatóhoz, és a fent írt jelenséget tapasztalom én is. A régi szolgáltatónál nem volt ilyen gond.
Nem tudtok rá valami megoldást?

Köszi előre is.

0
0