Keresőrobotok csalogatása

gyorik képe

Abban kérném a segítségeteket, hogy mi szükséges ahhoz, hogy a keresőrobotok indexelni tudják az oldalamat? Illetve általában mennyi idő szokott eltelni amíg "rátalálnak"?
Csináltam sitemap-ot ,feltöltöttem a google webmester felületére, kipróbáltam keresőrobot szemmel, minden ok vele, de egy hét alatt nem történt semmi. Több keresőnél is megadtam az url-t, hátha valamelyik csak felnyalja hamarosan, de eddig semmi. Mit tehet még?

Drupal verzió: 
drifter képe

amúgy nem drupal téma

0
0
gyorik képe

Bocs, azt hittem én csinálok valamit rosszul, valami speciális modul kell hozzá, bár ezt a leírásokban sehol sem írták. Egyébként akkor mennyi idő múlva nyalják fel az oldalt? Ja és hová tudnám ennyi helyre belinkelni? Csak mert a témája nem biztos hogy mindenkit érdekel(történelmi íjász egyesület).

0
0
pp képe

http://ijasz.lap.hu/

pl. Beletehetnéd a profilodba és akkor esetleg még a humanoidok is rátalálnának. (már csak azért is, mert ha mondjuk máshogy állnak hozzá a válaszolók, ha látják, hogy mivel foglalkozol és még az is lehet, hogy a Drupal mellett ezen a vonalon is kapcsolódhattok :) )

Vannak itt spemmerek akik az aláírásukba is beteszik, de ezt ellenjavallnám.

pp

0
0
gyorik képe

Köszönöm a tanácsot, ezt is már megtettem korábban, illetve jeleztem feléjük, hogy szeretném ha felvennék az ijaszegyesulet.lap.hu-ra.

0
0
dyra képe

ezen a címen megkérheted őnagyságát, hogy meglátogassa az oldaladat
http://www.google.com/addurl/
persze garancia nincs rá
ezen kívül ajánlom neked a "Google Webmestereszközök" eszközt :)
Itt meg tudsz adni egy oldaltérképet ami alapján a kis kereső robot könnyebben tájékozódik az oldalon. Drupálhoz meg van egy nagyon jó oldaltérkép készítő modul az "XML sitemap".

Ha ezek megvannak előbb utóbb beindexel a googli.

0
0

honlapom http://dyra.eu/

gyorik képe

Ezeket már mind megcsináltam. Úgy látszik akkor lustálkodik a kis mocskos.

0
0
Den képe

Hiba volt. Első hozzászólásban volt a helyes válasz: linkek építése.

0
0
aksza képe

Le fogja indexelni, változó időpontokban megy végig a kereső robot az oldalakon, nem lehet pontos számot mondani, hogy mikorra várható, van, hogy egy hét, van, hogy három.

A keresést segítő modul nagyon sok van, de a legfontosabbak:
- nodewords
- xmlsitemap
- google analitics
- pathauto

Ezek csak az alapok, rengeteg van, de az a tapasztalatom, hogy az sem jó, ha túl bonyolítja az ember az oldalt ilyen modulokkal.

A Gusztáv Itt szépen összeszed pár alap dolgot.

0
0
Közszolga képe

Tényleg nem Drupal téma, legfeljebb csak annyiban, hogy szerintem nem kell mindenféle modulokat és Webmaster Toolsokat erőltetni, mert a Drupal megadja azt, ami a Google-nek kell, plusz modulok nélkül is.
Ezen kívül másra nincs szükséged a sikerhez, mint sok olyan tartalomra, ami sok mindenkit éredekel + egy-két komoly oldalra, amelyekről linkek érkeznek a honlapodra.
Az íjászat szerintem nem egy tömegek által követett téma, ezért nem lepődnék meg, ha csak lassan emelkedne a látogatottságod.

0
0
gyorik képe

Ezekbe a linkekbe gondolom nem számít bele a pl. közösségi oldalakra kiírt webcím? Vagy esetleg arról is tarthat egy másodlagos(publikus) adatbázist a szolgáltató amit utána a gugli fölnyal? Vagy ez túl misztikus elképzelés? A látogatottság hál' Istennek elég jó, csak a keresőkben nem jelenik meg sehol.

0
0
aboros képe

de áruld már el légyszi az urlt, enélkül nem tudom hogyan segíthetnék egy ilyen kérdésben. azt se tudom melyik urlről van szó.

0
0

-
clear: both;

gyorik képe