Kereső kerestetik

lexington képe

Üdv mindenkinek. Jelenleg drupal 6 alá keresek egy olyan keresőt ami rendelkezik automatikus kiegészítéssel és mikor automatikus kiegészít akkor nem csak a title hanem egy kép vagy ár vagy bármi mást is meglehet jeleníteni. Már próbálkoztam Finder modulal de nem tudtam rávenni hogy úgy működjön mint a képen ami az oldalán van ( http://drupal.org/node/414420 )
a product search. Ha esetleg tud valaki erre egy modult akkor azt megköszönöm :) vagy ha esetleg letudná valaki írni pár szóban hogy a Findert hogyan vegyem rá erre. Mindenkinek köszönöm

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
eMeLA képe

Pedig a finder modul kell neked. Emlékeim szerint a views-al kell listát készíteni (ahol ugyebár te rakod össze hogy jelenjen meg) és azt kell a finder-nél használni.

Próbálkozhatsz a http://drupal.org/project/custom_search modullal is, de az egy blokkba teszi a kereső részt...(nekem egy kicsit furcsa a működése)

1
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

lexington képe

köszönöm a választ én is arra jutottam hogy a finder modul lenne nekem a legjobb de egyszerűen nem tudom hogyan vegyem rá a findert erre.
csináltam egy views findert majd raktam bele egy autocomplete mezőt és megadtam neki hogy használja az elkészített viewsom hogy a keresés közben milyen mezők jelenjenek meg de továbbra is csak a title jelenik meg.
Kerestem googleban hogy hogyan is kellene de egyszerűen sehol sem találtam egy leírást. Ha esetleg valaki eltudná mondani hogy merre induljak már azt is megköszönöm.

0
0
lexington képe

Köszönöm mindenkinek a választ. Most úgy néz ki sikerült megoldani a DynoSearcho modul segítségével aminek belekellet ugyan piszkálni a modulba de meglett oldva.

0
0
pp képe

Javaslom a belepiszkálás megosztását a dorgon a module issue queue-jában. Egyrészt - ha már nyílt forrású szoftvert használsz - illik visszaosztani a hibajavításokat, másrészt - mivel a nemzetközi közösség egy picit nagyobb mint a magyar - lehet, hogy ajánlanak jobb megoldást, esetleg javítják a foltodban található esetleges általad nem ismert hibákat.

Te és veled együtt a Drupal közössége csak nyerhet az ügyön.

pp

4
0