Kereső eredményeinél beküldési információ kiiktatása drupal 6.x alatt

pipi8607 képe

Sziasztok!

Nem sikerült megtalálnom ezt a problémát, így érdeklődnék. Főnök csinált a honlapunkon egy keresőt, beállította, működik. Viszont kiszabta rám azt a feladatot, hogy az eredményeknél (keresés találéatainál) a beküldési információk ugyanúgy ne jelenjenek meg, mint sem az oldalakon, sem az írásoknál.

Ezt a problémát igyekszem megoldani, eddig sikertelenül. Sminkek alapbeállításainál ilyen lehetőség nincs, másutt sem találtam eddig, de folyamatban van. Aki tud a problémára megoldást, nagyon szépen megköszönöm a válaszát, mert nem nagyon értek a drupalhoz. Remélem nem ismétlem ezt a kérdést, nem sikerült ilyen témával foglalkozó topicot találnom.

A honlap címe: http://alkosoft.hu/as/

Köszönöm előre is!
Szép napot!

F. Piroska

Drupal verzió: 
Nagy Gusztáv képe

A sminked style.css-ének végére:

p.search-info { display: none; }

Egyébként Firefox, Firebug + CSS ismeret kellett hozzá.

0
0

Nagy Gusztáv

tolmi képe

Szerintem ezt inkább sminkben lenne érdemes kiszedni. Egyszerűen a node.tpl.php-ban a metaadatokat nem kell kiiratni és akkor sehol az egész portálon nem jelenik meg a beküldő és a dátum.

0
0

--
Tolmács Márk
Drupal bandita

aboros képe

a $submitted -et.
arra indulnék, hogy a template_preprocess_node() -ban vizsgálom arg() -al, hogy keresés eredmény-oldalról van e szó és ha igen, akkor unset($vars[submitted]); amúgy meg semmi.

egyébként nem tudom, hogy egy keresés eredménylistájának előállításakor fut e gyátalán a node.tpl.php... de ha nem, akkor a preprocessor se segít, ha viszont igen, akkor akár a node.tpl.php -ban is lehet a vizsgálat, csak az template buchering. ha a node.tpl.php -ba varrod bele az if-et és van több node-NODETYPE.tpl.php -d is, akkor mindegyikbe bele kell varrnod, hameg preprocess -el csinálod, akkor minden .tpl.php -ra érvényes lesz, nem a kell kopi-pészt-fu.

0
0

-
clear: both;

Pasqualle képe

Drupal 6ban mar kulon template van a kereses eredmenyere

ha az egesz info reszt a kereses eredmenyenel minden esetben torolni akarod akkor letre lehet hozni egy search-result.tpl.php fajl a smink koyvtaraban ezzel a tartalommal (az eredeti fajlbol kivagtam az infot) :

<dt class="title">
  <a href="<?php print $url; ?>"><?php print $title; ?></a>
</dt>
<dd>
  <?php if ($snippet) : ?>
    <p class="search-snippet"><?php print $snippet; ?></p>
  <?php endif; ?>
</dd>

Ha valaki szeretne, hogy a kovetkezo Drupalban ez mar ne legyen problema akkor itt lehet besegiteni:
http://drupal.org/node/70722

0
0
pipi8607 képe

Nagyon szépen köszönöm a segítségeket!! Nem gondoltam, hogy ennyi megoldás létezik rá. Időrendben az elsővel megoldottam a problémát, amennyiben a főnöknek nem megfelelő ez a megoldás, akkor megpróbálom a többivel is! :)

Ismét tanultam valamit Tőletek, köszönöm! :)

F. Piroksa

0
0